Risbrodammen, Bankeryd

Drottningstorp Mellangården 1

Såld
  • 5 rum
  • 144 kvm
  • Villa

Totalrenoverad hästgård 12 minuter från stan med uthyrningsmöjligheter!

Hästälskares drömboende med möjlighet att utöka markytan intill fastigheten med hela 7 ha genom arrende eller förvärv! Här möts du av en fantastisk yttre fasad, en imponerande interiör och ett förtjusande naturnära läge. En möjlighet till uthyrning finns också tillgänglig!

Vi är glada över att presentera detta fantastiska hem på Drottningtorp Mellangård 1, där historisk charm möter modern komfort på ett enastående sätt. För hästälskare är den nuvarande ägarens skapade stallplats en enorm fördel. Stallet omfattar bland annat sex boxplatser för dina fyrbenta vänner, som nu kan njuta av komfort och omsorg medan du utforskar området i deras sällskap.

Huvudbyggnaden sträcker sig över två våningar och är klokt planerad, ljus och rymlig. På bottenvåningen välkomnas du av ett välutrustat kök, perfekt för kulinariska äventyr och familjens samlingsplats. Flexibiliteten i planlösningen gör det möjligt att skapa en optimal balans mellan gemenskap och personlig komfort. En anslutande uterum och en tidstypisk glasveranda förlänger bostadens charm.
På övervåningen finns husets mer privata delar med två till tre sovrum som erbjuder avkopplande utrymmen. Det renoverade badrummet är en fröjd för ögat och inkluderar bastu. En extra glasveranda erbjuder en oförglömlig utsikt över sjön och ängarna, perfekt för att njuta av soluppgångar och kvällsskiftningar.

Dessutom erbjuder huset två rum och kök för uthyrning, vilket är perfekt för att komplettera hushållskassan eller för att välkomna gäster.
Detta vackra 1700-talshus bjuder in till ett liv i harmoni med naturen och historien, samtidigt som det erbjuder modern bekvämlighet. För de som vill fly från vardagens stress och ansvar är detta ett hem att längta tillbaka till. Fastigheten är välskött och den stora trädgården erbjuder oändliga möjligheter för avkoppling och trädgårdsarbete. Det är en möjlighet att inte bara förvärva ett hus, utan en livsstil där historiens anda blandas med nutidens bekvämligheter.

Mer om mäklarna