Bankeryd, Bankeryd

Valhallsstigen 4

Såld
  • 6 rum
  • 210 kvm
  • Villa

Underbar villa med utomhuspool.

Välkommen till en hemtrevlig familjevilla med utomhuspool i populära Bankeryd. Villan är en rejäl 70-talsvilla med fyra sovrum, två vardagsrum, badrum, wc och ett härligt kök med utgång till balkongen. Planlösningen är tilltalande med en välkomnande hall, kök, vardagsrum, badrum och två sovrum på entréplanet. På souterrängplanet finns ytterligare två sovrum, ett allrum med öppen spis, badrum och gott om förvaringsutrymmen. Här finns dessutom en bastu, tvättstuga samt utgång till trädgårdens baksida.

Till huset finns ett stort dubbelgarage med plats för två bilar.
Den rogivande utsikten över nejden är fantastisk och gör detta hus till ett hem att trivas i!

Här bor ni i ett attraktivt läge i ett mycket familjevänligt kvarter. Med gångavstånd till skolor och barnomsorg, lekplats i området, närhet till mataffärer med mera är detta hus perfekt för familjeliv.
Bankeryd har mycket att tycka om och erbjuder bland annat ett utomhusbad, bibliotek, gym, padelbana, café, restauranger, mataffärer, frisörer, apotek, vårdcentral och mycket mer. Den tidigare slalombacken är numera en downhillbana för mountainbike. Vätterbad ligger endast en cykeltur bort.
Pendlingsavståndet till Jönköping är smidigt tack vare goda bussförbindelser och en nyrenoverad cykelväg. Tågstation ligger en kort promenad bort och tar er till bland annat till Jönköping, Falköping och Göteborg.

Kontakta handläggande fastighetsmäklare Nina Rosell för ytterligare information!

Boka en visning med ansvarig mäklare.
Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare, Nina 0709 22 34 44.

Hjärtligt välkommen på visningen. Hoppas att vi ses !
Vänligen Nina Rosell

Mer om mäklarna