Askim - Sisjön, Askim

Hållstamsvägen 16

Såld
  • 7 rum
  • 187 kvm
  • Villa

Familjeidyll i attraktivt område!

Välkommen till ett rymligt hus i attraktiva Askim. Med ett skyddat läge utan insyn och stor härlig trädgård bor man helt optimalt. Entréplan erbjuder bland annat på en tvättstuga med dusch och bastu, WC, extrarum för kontor, större förrådsrum samt ett läckert biorum med en fungerande eldstad som både ökar mysfaktorn och ger värme. En trappa upp finns husets pärla, det stora och luftiga vardagsrummet med en otrolig utsikt! Här finns också tre sovrum, badrum och ett stort kvalitetskök från märket Mobalpa utrustat med bland annat en stor gasspis från Aga.

Från vardagsrummet når man en balkong där man kan kan njuta av den härliga utsikten. Balkongen sträcker sig runt huset och leder till en stor altan på baksidan av huset som är helt insynsskyddad. Tack vare detta kan man njuta av solen hela dagen på någon av de olika uteplatserna i olika sollägen. Gott om plats finns för att njuta av härliga grillkvällar, odla i växthuset och stor yta för barnen att leka på! Den välskötta trädgården har både körsbärsträd, plommonträd och bärbuskar med hallon och blåbär. Här får man ofta se skymten av rådjur och andra djur. En fantastisk oas!

På uppfarten, som är helt nyasfalterad, finns plats för fyra bilar och här har man även satt upp en laddare för elbil.

Här bor du lugnt i ett trevligt område med närhet till det mesta. En kort bit bort finns både härliga sandstrand på barnvänliga Askimsbadet, härliga klippor och strand på Hovåsbadet och en mindre strand, klippor och brygga på Marholmen. Packa cykelkorgen och ta en tur utefter den gamla Säröbanan ned mot Amundön, där finns det finns det gott om vikar och ytterligare badplatser.
I närområdet finns även en bensinstation med en mindre verkstad och mini-livs, fiskbil öppen torsdag-lördag samt ett mycket populärt hembageri. Både Sisjöns köpcentrum och Högsbo 421 med apotek, mataffärer, stormarknader, blomsterhandel och Systembolag finns på cykelavstånd. För mer shopping finns även expansiva Frölunda Torg nära med fler än 200 butiker och all tänkbar service.

Man kan enkelt cykla in till city men det finns även mycket bra bussförbindelser, det tar ca 20 minuter in till Göteborgs nöjen. Gång- eller cykelavstånd även till simhall, gym och motionsanläggning.

Varm välkommen!

Mer om mäklarna