Burlöv, Arlöv

Västervångsgatan 11

REDO™
  • 5 rum
  • 123 kvm
  • Villa

Charmig 1,5 plansvilla på attraktivt läge med trädgård i söder

Hjärtligt välkomna till denna charmiga villa belägen i familjevänligt område i trevliga Burlöv! Här erbjuds tilltalande planlösning, väldisponerade ytor med fem rum och en trädgård i fantastiskt söderläge. Ett välkomnande hem som med sina 123 kvadratmeter möjliggör goda ytor att trivas i!

Huset har genomgående och större fönsterpartier som bjuder in ett härligt ljusflöde och utöver charm erbjuds goda förvaringsutrymmen. Huset är smart planerad för att nyttja varje kvadratmeter och att huset dessutom har ett garage och förråd skadar knappast heller! Intill finns uppställningsplats för ytterligare två bilar.

På entréplan välkomnas vi av ett klassiskt kök med anslutning till matsal och tvättstuga. Två sovrum, helkaklat badrum och via vardagsrum når man trevligt och rymligt uterum som automatiskt blir en extra social yta. En trappa upp finns toalett och två generösa sovrum, båda med platsbyggd förvaring. Allrummet är en öppen sällskapsyta men kan för den som vill göras om till arbetsrum eller mindre sovrum. Ombonad trädgård ger ytterligare mervärde och bjuder in till spring och lek, grönska och det mysiga trädäcket ger plats för utemöbler och härligt umgänge.

Driftkostnader för 8 personer.

Arlöv ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss, tåg som bil. Här finns även en cykelbana till Malmö/Lund och Lomma. Man promenerar snabbt och lätt till busshållplatser och tågstation. Gång-/cykelavstånd till Sockerbitstorget/centrum och all tänkbar service. Närhet till Burlöv Center som erbjuder allt du behöver inom shopping och Burlövsbadet finns förutom bad ett omtyckt gym.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Burlöv, Arlöv

Västervångsgatan 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.