Aplared, Aplared

Skolvägen 7

REDO™
  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 800 000 kr

Charmig villa i barnvänligt område

Välkommen till Aplared och den här charmiga villan beläget på en hörntomt i ett barnvänligt område, där trädgården angränsar till skogen, samtidigt som ni enbart har cirka 100 meter till Aplaredskolan F-6. Villan är välplanerad som enplansvilla med källare, där entréplan är inrett med ett trivsamt kök, tre sovrum och helkaklat badrum. Källaren har förutom ett allrum/bodega, även ett garage som nås både inifrån och utifrån, tvättstuga, ett till helkaklat badrum, bastu och förråd. På villans baksida bjuds en större altan, med utgång från vardagsrummet.

Aplared är beläget cirka 15 minuters bilfärd från centrala Borås, samtidigt som även Svenljunga nås på cirka 15 minuter. Förutom Aplaredskolan F-6, finns fortsatt skola 7-9 i Dalsjöfors. I närområdet från villan finns gott om grönområden och badplats omkring närliggande sjöarna Såken och Frisjön.

Detta är en Kommande-annons, där mer information kommer i samband med att bostaden kommer ut som Till salu inom några veckor. Hör gärna av er till ansvarig mäklare redan nu, om den här bostaden kan vara intressant för dig!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Aplared, Aplared

Skolvägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.