Anderslöv, Anderslöv

Landsvägen 2186

Såld
  • 5 rum
  • 115 + 40 kvm
  • Villa

Underbar sekelskifteshus mitt i vackert skånskt landskap

Att åka ut till Anderslöv genom vackert böljande skånskt landskap ger oss en känsla av att nästan vara på väg på semester. Väl framme i Anderslöv kantas Landsvägen av mysiga små hus med anor från 1800-tal och 1900-tal. Ett av dessa charmiga hus står här till ert förfogande. Huset är placerat med biluppställningsplats utmed Landsvägen och en magiskt underbar trädgård i söder på husets baksida.
Med stor, vacker och uppväxt trädgård i söderläge blir det ett exceptionellt boende. Här finns möjlighet till utekök, grillplatser och ett härligt utespa att tillgå. I trädgården finns även naturliga odlingsplatser och en djupt grön gräsmatta. På husets baksida finns också ett garage som man hade kunnat låta inreda till ytterligare ett litet hus antingen som generationsboende eller för tonåringen.
Boningshuset har under många år tagits väl hand om och kostsamt underhåll har skötts exemplariskt. Huset är inrett med två stora sovrum på ovanvåningen och ett sovrum i entréplan. Stort vardagssrum med utgång till uterum och ett vackert och modernt kök med gott om plats för det stora sällskapet. Kort och gott ett perfekt hus för både den store familjen men även för lite mindre familjer. Ytterligare mervärde är att huset är förbesiktigat.
Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna