Älvkarleby, Älvkarleby

Brännmovägen 10

Besiktigad
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Villa
Högstbjudande 895 000 kr

Charmig villa i Älvkarleby med stora möjligheter att sätta sin egen prägel!

Varmt välkomna till denna charmiga villa i centrala Älvkarleby, med goda möjligheter att sätta sin egen prägel på boendet!

Villa med god potential och rymliga ytor. Huset erbjuder stor hall med garderob och plats för klädavhängning. Nyrenoverat badrum med dusch. Stort kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp. Rum intill kök som kan nyttjas efter behov, sovrum, kontor, matrum, etc.! Efter det rummet finns även vardagsrum med plats för valfri möblering. Härifrån finns möjlighet att öppna upp dörrhål mot hall för att kunna ta sig runt på hela entréplanet. Övre plan innehar mindre hall med utgång till balkong. Två sovrum, där ett tidigare varit kök och delvis har kvar inredning. Här finns även förvaring i "kattvindar". I källarplanet finns pannrum. På den rymliga trädgårdstomten finns goda gräsytor och infart från både Brännmovägen och Tallvägen. Uthus med förvaringsytor och potentiellt garage finns också!

I och med att säljaren aldrig bott i bostaden kommer fastigheten att säljas med friskrivningsklausul. Obs. egenritad planritning, avvikelser förekommer.

Huset har ett mycket centralt läge i Älvkarleby med närhet till all basservice. Livsmedelsbutik och skola (förskola till årskurs 6) återfinns inom kort gångavstånd. Övrigt i Älvkarleby, där Dalälven möter havet, finns mycket fin idrottsplats, golfbana, sandstränder, restauranger och andra goda kommunikationer samt pendlingsmöjligheter med buss, tåg och bil till Gävle, Tierp och Uppsala.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Älvkarleby, Älvkarleby

Brännmovägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.