Tuna/Österskär, Åkersberga

Neptunivägen 11

Såld
  • 6 rum
  • 140 kvm
  • Villa

Centralt belägen nyrenoverad enplansvilla med insynsskyddad trädgård

Smakfullt renoverad enplansvilla med ett centralt läge med närhet till både centrum och kollektivtrafik men ändå avskilt och utan insyn. Det här huset har verkligen blivit väl omhändertaget och det känns redan när man kliver ned från parkeringen och möts av en härlig entré med inbjudande stenar som sträcker sig runt huset i en fin kombination med gruset intill fasaden. Trädäck med plats för sittgrupp vid entrén som gör att du känner dig välkommen.

Väl inne i huset märks det direkt att huset fått en rejäl facelift de senaste åren. Ljus entré med klinker på golvet och inbyggda garderober för förvaring av ytterkläder. Huset första WC/Dusch ligger i direkt anslutning till entrén. Därefter följer två sovrum varav det största har en egen mindre Walk-In-Closet och det andra används idag som gym med en skyddsmatta över det fina trägolvet. Härefter öppna huset upp sig med kök i öppen planlösning med matplatsen och en fönstervägg som vetter ut mot trädgården. Vardagsrummet är stort och det finns möjlighet för varierad möblering. I anslutning till köket ligger husets två andra sovrum och även ett stort badrum med hörnbadkar och separat dusch.

Huset ligger en kort promenad från Åkersberga Centrum med både bussar och Roslagsbanan som tar dig vidare mot Stockholm.

Mer om mäklarna