Tuna/Österskär, Åkersberga

Vegavägen 43

Såld
  • 7 rum
  • 195 + 70 kvm
  • Villa

Skärgårdsnära arkitektritad villa med Pool, dubbelgarage med uthyrningsdel, stor fin trädgård

Detta fantastiska hus säljs under hand och ligger ej ute på marknaden. Kontakta mäklaren simon.palmqvist@skandiamaklarna.se eller 073-595 08 31 för att boka en privat visning.

Välkommen hem till detta välisolerade lecastenhus i fyra etage inkl källare. Här finns verkligen allt som står på önskelistan för den blivande villaägaren. Representativ villa med högt i tak som ger en rymd i vardagsrum och kök och med de strategiskt placerade takfönstren blir det ett otroligt naturligt ljus som lyser upp hela rummet. Hela huset ger en behaglig känsla av omsorg och genomtänkta lösningar.

Entréplan består av en stor sällskapsdel med kök och matplats integrerat med varandra och ett stort vardagsrum med flera utgångar till olika uteplatser. Här finns en stor öppen spis för de lite kyligare dagarna eller bara som förhöjd mysfaktor.

En halvtrappa upp från entréplan ligger den lite mer privata delen med två stora sovrum varav master bedroom har en walk-in-closet samt egen balkong med eftermiddags/kvällssol och det andra sovrummet är stort och kan om man vill delas av till två. Mellan sovrummen finns även ett väl tilltaget badrum.

En halvtrappa ned från entréplan finns ytterligare två sovrum samt ett TV rum/Allrum som kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som vill. Bägge sovrummen har egna ingångar från trädgården och poolområdet.

Ännu en halvtrappa ned kommer man till en rymlig källare med stort allrum/hobbyrum, tvättrum, pannrum med separat vedpanna, flera förråd samt matförråd/vinkällare.

En bedårande plan tomt med flertalet fruktträd och ett insynsskyddat poolområde med underhållsfri stenläggning runt poolen som är gjuten i betong. Dubbelgarage med värmegolv och elport. Ovanpå garaget finns en separat lägenhet med stort rum, arbetskök samt helkaklat WC med dusch.

Läget på Vegavägen 43 är enastående. Härifrån är det gångavstånd till både Roslagsbanan och Åkersberga centrum, vilket gör det enkelt och bekvämt att ta sig till stadens nöjen och bekvämligheter. Flertalet skolor och förskolor finns i området och för de sportintresserade finns även Åkersberga IP och Österåker Tennisklubb inom bekvämt gångavstånd. Båtplatser finns i TBK´s regi både i den stora hamnen och längs Generalsvägens stickvägar. Flera badplatser finns på promenadavstånd.

Mer om mäklarna