Tuna/Österskär, Åkersberga

Åkersbergavägen 26B

Såld
  • 6 rum
  • 190 + 55 kvm
  • Villa

Magnifik stor villa med Pool, stora sällskapsytor, fyra sovrum, nära kommunikationer och centrum

Denna magnifika, moderna villa utstrålar stil och elegans i varje detalj. Med en totalyta på hela 245 kvm (190 kvm + 55 kvm), erbjuder detta hus gott om utrymme för hela familjen.

Det första du möts av är den imponerande representativa välkomnande entrén med exklusivt marmorerat klinkergolv. Entréplanet bjuder på två sovrum, bägge med egen ingång. WC med dusch, tvätt och teknikrum samt ett stort härligt biorum/sällskapsrum.

Genom den italienska stentrappan når du övre plan och här möts du av huset samlingspunkt. Med en takhöjd om ca 5 meter och takfönster som ger extra ljusinsläpp är det lätt att förstå att detta hus inte är som alla andra hus.

Köket och vardagsrummet är hjärtat i denna underbara villa, och det är inte svårt att förstå varför. 2021 installerades det nya köket från Nordiska Kök, känt för sin design och kvalitet. Köket är i sober skogsgrön färg och är utrustat med toppmoderna vitvaror från både SMEG och Miele, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Integrerat med övriga sällskapsytorna och den enorma takhöjden med hela 5 meter till nock skapas en känsla av rymd och ljus, och de strategiskt placerade takfönstren släpper in ett otroligt naturligt ljus som lyser upp hela rummet.

Läget på Åkersbergavägen 26 b är helt perfekt. Härifrån är det gångavstånd till både Roslagsbanan och Åkersberga centrum, vilket gör det enkelt och bekvämt att ta sig till stadens nöjen och bekvämligheter. För de sportintresserade finns även Åkersberga IP och Österåker Tennisklubb inom bekvämt gångavstånd. Båtplatser finns i TBK´s regi både i den stora hamnen och längs Generalsvägenn stickvägar.

Så missa inte chansen att bli ägare till denna representativa villa. Här finns alla förutsättningar för ett drömliv med generösa ytor, modern design och en plats där både avkoppling och aktivitet kan upplevas. Kontakta mig idag för att boka in en privat visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

Mer om mäklarna