Svinninge, Åkersberga

Seglarvägen 16

  • 9 rum
  • 250 kvm
  • Villa
Accepterat pris 10 900 000 kr

Magnifik stor villa med 7 sovrum, stor tomt, garage, inglasat uterum mm

Välkommen Hem till denna representativa stora villa med hela 7 sovrum! Perfekt för den större familjen eller företagaren som behöver kontor hemma.

I härliga Svinninge erbjuds du nu att förvärva denna magnifika arkitekt ritade villa uppförd 2004. Stor och rymlig tomt omsvept med gärdesgård med flera förrådsbyggnader samt garage med carport. Solceller på taket bidrar till både lägre förbrukning och möjlighet att sälja överskottsenergin tillbaka till nätoperatören.

Huset består av två plan och med sina 250 kvm inrymmer det hela 7 sovrum, två allrum samt tre WC!

På entréplanet välkomnas du av en stor, representativ hall med marmorgolv. Här kan du ta emot stora sällskap utan att det blir trångt. Direkt in till höger finns ett sovrum med säkerhetsdörr som idag används som kontor. Från hallen når du även husets första WC med dusch. Genom praktiska skjutdörrar når du husets medelpunkt där allt händer! I en öppen planlösning ligger vardagsrummet, matplatsen i runt burspråk samt det stora praktiska köket med marmorgolv och en enorm köksö med både en stor induktionshäll och en gasolspis. Den designade fläktkåpan (med motor på taket) ovan för den granit beklädda köksön borgar för att luften hålls fri från matos. Vägg-i-vägg med köket finns även en stor tvätt med grovingång. På andra sidan vardagsrummet finns ännu ett sovrum.

Övre plan är den lite mer privata delen med ett allrum som idag använda som TV rum, ett WC med dusch samt fyra sovrum som har två fönster vardera samt ett Master Bedroom som är som en egen oas i sitt egna hus. En-suite badrum med bastu, egen balkong i söderläge och stor Walk-In-Closet.

Stor trädgård med fina fruktträd och flertalet förrådsbyggnader såsom en vinterbonad friggebod med el och värme, kallförråd med el indraget, växthus med el indraget, liten lekstuga samt Varmgarage, med laddbox och flera eluttag, ca 30 kvm, varm- och kallvatten, elektrisk garageport, förvaringsutrymme på övervåning samt tillhörande carport bredvid.

Området är ett lugnt villaområde med närhet till egen båtplats i SHEF (Svinninge Hamns Ekonomiska Förening), badstrand samt naturstigar som sköts om av Svinninge Samhällsförening.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Svinninge, Åkersberga

Seglarvägen 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.