Svinninge, Åkersberga

Svinningevägen 70A

Såld
  • 5 rum
  • 150 kvm
  • Villa

Elegant hus med avskild tomt och naturen som granne

Välkommen Hem till Svinningevägen 70 A i charmiga Svinninge - en oas med närhet till både naturen och Svinninge Marina. Denna fantastiska bostad, sprudlande av karaktär och elegans, kommer att omfamna dig och välkomna dig hem på ett sätt du aldrig tidigare har upplevt.

Detta tvåplanshus är fyllt med utsökta detaljer och fina materialval. Redan när du kommer in i hallen så förstår du att detta hem har varit en ögonsten i säljarens vård. Med sin höga takhöjd och stenlagda golv i entrén känns det rustikt och lantligt men ändå modernt. Vidare känner man att de gedigna enstaviga trägolven skapar en harmonisk känsla vilket i sin tur sätter karaktären i hela huset. Väggarna i ljusa nyanser ger en känsla av en harmonisk kombination mot trägolvet.

Det magnifika hemmet presenterar en perfekt fusion mellan lantlig charm och modern elegans (som Ernst hade utryckt det!) Den lantliga stilen kommer till uttryck genom noggrant utvalda detaljer, som de vackra träbjälkarna i taket på övre plan samt den traditionella braskaminen som är den perfekta platsen att värma sig vid under kalla vinterkvällar. Samtidigt andas varje vrå av bostaden en modern och stilren atmosfär där alla komfort- och livsstilsbehov är tillfredsställda.

Tomten är ett stort plus med den omgivande naturen som nästan blir en del av tomten, och den pampiga skogen som en ståtlig granne. Här kan du låta fantasin flöda fritt och skapa din alldeles egna fristad där du kan njuta av lugn och ro, omgiven av naturens harmoni.

Som pricken över i:et finner du en fantastisk altan utanför kök/vardagsrum. Den är inramad av grönska och avskärmas elegant av en frodig tuijahäck. Här kan du välkomna dina nära och kära för underbara grillkvällar eller spendera sköna stunder ensam med en kopp kaffe i handen, medan fågelsången spelar sin vackraste symfoni.

Mer om mäklarna