Udde med syd- och västläge

Stora Timrarön, Åkersberga

Västeruddsvägen 12

Såld
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Villa

Magisk sjöutsikt, maximal kvällssol, flera bryggor, inglasad veranda, källare, gästhus, 4-hjuling

Med bästa läget på Stora Timrarön ligger detta väl underhållna fritidshus med magisk sjöutsikt åt både söder och väster. Stor brygganläggning i väster och en mindre brygga i söder.

Huset är välbyggt med oinredd källare som agerar verkstad samt har gott om förvaringsutrymmen. Planlösningen består av två sovrum, ett kök, toalett utrustad med Separett, tvättstuga med dusch samt ett stort vardagsrum där man fokuserat på stora fönster med vidunderlig utsikt över Furusundsleden med fin kvällssol.

Stora Timrarön ligger på behändigt avstånd från fastlandet och det finns flertalet bryggor/hamnar/varv med möjlighet att förvara sin båt både sommar och vintertid.

Fastigheten säljs inkl inventarier däribland ett roddbåt med mindre utombordare, en 4-hjuling med två sittplatser och flak (Kawasaki Mule 610), diverse verktyg, trädgårdsredskap. Inventarierna överlåts utan extra kostnad i befintligt skick. Säljaren förbehåller sig rätten att ta med diverse personliga saker.

Båtplats samt parkering finns (beroende på storlek av båt) att hyra på Nykvarns Varv, endast 5-10 min från fastigheten, och ev kan plats övertas resten av säsongen 2023.

Mer om mäklarna