Stava, Åkersberga

Stavavägen 4

  • 3 rum
  • 101 + 22 kvm
  • Villa
3 995 000 kr

Villa med möjligheter att skapa modernt boende på kuperad skogstomt

Tillbyggd sommarhus på kuperad skogstomt i lantligt läge med närhet till 276:an för att smidigt ta sig mot Åkersberga eller Stockholm. Med stora renoveringar gjorda samt påbörjade så har huset bra standard utvändigt och behöver endast lite färdigställande inne för att skapa hem att trivas i.

Huset har under nuvarande ägare fått taket omlagt från tegel till plåttak samt att man under sommaren 2023 installerade solceller på taket genom Svea Solar. Leasingavgift för detta tillkommer. Samtliga fönster är bytta mot SP - Fönster med spröjs. Invändigt så hittar man tillbyggt vardagsrum som har öppet hela vägen till nock med spottar i taket samt köket i anslutning för att skapa sociala ytor för umgänge. Härlig och värmande täljstenskamin i hörnet samt rogivande utsikt mot den egna tomten. Ett sovrum med bra förvaringsutrymmen samt allrum utanför för tex arbetsplats för hemmakontoret. Mindre sovrum kan tillskapas i hallen som är väl tilltagen.
Badrum är ej färdigställd och behöver uppdatera samtliga ytskikt för att bli klart. Vatten är påkopplat till duschkabin, handfat samt toalett.

Stort Attefallshus om ca 25 kvm med möjlighet till loft, kan inredas till bostad för uthyrning, generations boende eller varför inte bastu med dusch samt tillhörande lounge som nuvarande ägare hade planerat från början.
Äldre garage precis vid infarten till tomten, renoveringsbehov föreligger eller att man river detta och bygger nytt om ca 30 kvm, se detaljplan samt kontakta kommunen vid eventuella frågor. Flertalet bilar får plats på uppfarten som sträcker sig hela vägen till huset.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stava, Åkersberga

Stavavägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.