Skirhult, Åkersberga

Vitmossevägen 8

  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 495 000 kr

Stilfullt fritidshus med stor altan och nära sjön Skiren

Lugnt beläget fritidshus med stor altan och högt i tak. Nära sjön Skiren och omgivet av vacker natur. Perfekt som semesterboende.

Välkommen till Vitmossevägen 8, ett charmigt fritidshus på 50 kvm beläget i ett lugnt och naturskönt fritidshusområde. Här erbjuds en perfekt tillflyktsort för dig som söker ro och avkoppling, bara ett stenkast från sjön Skiren, idealisk för sommarens alla bad.

Huset är tillbyggd och har en enkel öppen planlösning med ljusa och inbjudande ytor. Det rymliga vardagsrummet är hjärtat av huset med fina vinklar i taket och utsikt mot skogen. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats, vilket skapar en trivsam miljö för umgänge med familj och vänner. Det mysiga sovrummet erbjuder en fridfull sovplats med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Fin fondvägg gjort av trädstammar ger en känsla av att man bor i naturen. Det funktionella köket är utrustat med moderna bekvämligheter och erbjuder goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här kan du enkelt tillaga allt från snabba frukostar till härliga middagar efter en dag vid sjön.

Utöver huvudbyggnaden finns även två gästhus, perfekta för besökande vänner eller familjemedlemmar. Dessa gästhus är väl underhållna och har vitmålade väggar, trägolv och el indraget. I snickarboden finns en förbränningstoalett samt för de kallare dagarna även en infravärme. Utomhus finns även en dusch under tak för en uppfriskande stund efter en dag vid sjön.

Stor altan med naturskön omgivning! En av husets absoluta höjdpunkter är den generösa altanen, som sträcker sig längs husets ena kortsida och långsida. Här kan du njuta av långa, lata sommardagar i solen eller avkopplande kvällar med grillmiddagar och gott sällskap. Altanen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och erbjuder en härlig plats för både avkoppling och sociala aktiviteter. Generösa tomt, med en yta på 3322 kvadratmeter.

Vitmossevägen 8 ligger i ett fridfullt fritidshusområde omgiven av vacker skog och grönska. Här kan du njuta av långa promenader, bärplockning och naturupplevelser direkt utanför dörren. Sjön Skiren, som ligger inom kort gångavstånd, bjuder på fantastiska badmöjligheter som svalkar under varma sommardagar.

Boka visning

  • Välkommen att boka tid för visning. Kontakta mäklaren på 073-595 08 31 eller simon.palmqvist@skandiamaklarna.se

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skirhult, Åkersberga

Vitmossevägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.