Skärgårdsstad Östra, Åkersberga

Enoc Åkerströms väg 9

REDO™
  • 4 rum
  • 153 kvm
  • Villa
Utgångspris 4 995 000 kr

Pittoresk villa med carport, bergvärme och bastu på lugn återvändsgata i Skärgårdsstad

Välkommen hem till denna charmiga villa i Östra Skärgårdsstad nära vattnet.

På Enoc Åkerströms Väg 9 bor du på en lugn återvändsgata nära både naturen och busshållplatsen. På gångavstånd når du den inbjudande hamnen där du kan hyra eller köpa en båtplats. Cykelavstånd till Skärgårdsstad havsbad och flera klippbad. Det finns tennisplaner, fotbollsplaner och en aktiv idrottsförening på kort avstånd från fastigheten.

När du kommer in i den tillbyggda entrén så finns det gott om plats för både förvaring som avhängning av ytterkläder. Därefter öppnar huset upp sig med ett stort vardagsrum och en majestätisk murad spis. Vardagsrummet är väl tilltaget och inbjuder till att möblera på lite olika sätt och här finns även möjligheten att sätta upp ett par väggar om man önskar ett sovrum till. I direkt anslutning till vardagsrummet ligger köket med utgång till altanen. Köket har flera avlastningsytor och skåp samt en vedspis. I anslutning till köket finns det gott om plats för ett större matbord. På motsatt sida om köket finns WC/dusch och bastu samt en rejäl tvätt.

Övre plan består av en övre hall/allrum samt tre sovrum varav det största sovrummet har utgång till balkong. Här finns även ett badrum med dusch, WC samt en dubbelkommod.

Trädgården är mestadels naturtomt med fleratalet platser för odlingslådor. I Carporten finns även ett förråd samt laddbox för elbil.

Skärgårdsstad består av fristående villor i skärgårdsnära miljö och är beläget ca 10 min norr om Åkersberga. Närheten till skärgården och den stora hamnen är en av de många faktorer som gör Skärgårdsstad så populärt. Det finns flera förskolor i Östra Skärgårdsstad samt Skärgårdsstadsskolan med F-9 och tillhörande väl tilltagna idrottshall. Flertalet föreningar inbjuder till aktiviteter såsom Skärgårdsstads "surfing, jollesegling, skrinnar & fiskevårdsklubb", "Segelsällskapet", "Idrottsförening", "Jakt & Viltvårdsförening". Samtidigt så ingår man i en av Sveriges största samfälligheter.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skärgårdsstad Östra, Åkersberga

Enoc Åkerströms väg 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.