Hagbyhöjden, Åkersberga

Skogsråstigen 9

Såld
  • 5 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Bästa läget på Skogsråstigen!

Välkomna till denna pärla i ett tryggt familjeområde!
En härligt grön tomt med vackra rosenbuskar och annan växtlighet. En rymlig hörnvilla med barnvänligt läge, perfekt för den aktiva familjen. Med 135 + 8 kvm har ni gott om utrymme för alla era behov.

De stora sociala ytorna är perfekta för att bjuda in vänner och familj på trevliga tillställningar. Det fina ljusinsläppet från de stora fönsterna i vardagsrummet skapar en härlig atmosfär och tillsammans med den mysiga braskaminen blir det här stora vardagsrummet en oas av avkoppling.
På övre våningen hittar ni ytterligare ett stort sällskapsrum/tv- rum med stora fönster och härligt ljusinsläpp, perfekt för film- eller spelkvällar. Här finns också det stora badrummet med ett bubbelbadkar, en klädkammare och 3 sovrum.

För att göra vardagen lite lättare finns en praktisk tvättstuga/groventré med egen ingång på nedre plan. Från köket har du en dörr ut till terrassen på framsidan av huset och från vardagsrummet når du stora terrassen på baksidan huset som ligger i sydväst läge.
Vid sidan av huset har vi carporten med plats för en bil med elbils-laddare, samt ett stort förråd. Framför carporten får ytterligare två bilar plats att parkera.

Denna villa är verkligen väl omhändertagen och redo att bli ert nya hem!

För mer information kontakta er mäklare Beba Klinta 073- 963 92 82 alt. beba.klinta@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna