Fredsborg, Åkersberga

Hagmarksvägen 12

Såld
  • 6 rum
  • 144 kvm
  • Villa

Underbar villa med 4 sovrum på lugn återvändsgata i populära Fredsborg

Perfekta villan för barnfamiljen med en inhägnad tomt med ett kreativt och snyggt staket samt fin tät Tuijahäck som ger bra insynsskydd. Lugn återvändsgata i Fredsborg med närhet till både Roslagsbanan, bussar, förskolor, skolor och affärer.

Fin stenlagd infart med tillhörande carport och förråd. Entréplan bjuder på en hall med översyn över både kök och vardagsrum. Direkt till vänster ligger tvättstugan med tillhörande groventré för att ta in smutsiga små-fötter eller fyrfotingar. Vägg-i-vägg finns ett WC/Duschrum. Vardagsrum och kök integrerar med varandra på ett naturligt sätt och en matplats i köksdelen som är perfekt för vardagens bestyr samt en plats för matbord på andra sidan köket för lite finare middagar. Från vardagsrummet kommer man ut på den väl tilltagna altanen och den terrasserade tomten som omgärdas av ett sobert svart staket som smälter in i naturen på ett behagligt sätt.

Övre plan med totalt fyra sovrum, där ett av sovrummen har en Walk-In-Closet med Elfa inredning, ett badrum samt ett allrum

Villan är byggd 2018 vilket innebär att den är undantagen för fastighetsskatt fram till 2033.

Välkommen att kontakta Simon Palmqvist för mer information, 073-595 08 31, simon.palmqvist@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna