Välkommen hem till Hagmarksvägen 5

Fredsborg, Åkersberga

Hagmarksvägen 5

Såld
  • 6 rum
  • 166 kvm
  • Villa

Underbar villa från 2019 med öppen planlösning där nyproduktionskänslan sitter kvar. Plan tomt!

Perfekta villan för barnfamiljen med en härlig plan tomt som är avgränsad med en tät Tuijahäck. Lugn gata i Fredsborg med närhet till både Roslagsbanan, bussar, dagis, skolor och affärer.

Redan när du svänger in på den stenlagda infarten känner du att detta hus är uppgraderat och välskött. Entréplan bjuder på en rymlig hall med kapprum samt ett välplacerat förråd. Huset öppnar upp sig med en öppen planlösning mellan kök / matplats samt vardagsrum. De stora fönstren släpper in ljus hela dagen och ger en härlig vy mot den välskötta trädgården. Kanske det bästa läget i området lyser solen från morgon till kväll med en härlig kvällssol. Flera platser att umgås eller inta en måltid på. Stor altan som vetter mot trädgården och en altan vid köket samt en pergola på gräsmattan. För de kyligare dagarna finns en fin Conturaspis med täljsten i vardagsrummet

Övre plan med totalt fyra sovrum, ett badrum samt ett allrum där det största sovrummet är inrett med en garderobsvägg och det finns även ett klädförråd.

Villan är byggd 2019 vilket innebär att den är undantagen för fastighetsskatt fram till 2034. Vidare är det ett välbyggt hus som bara förbrukar ca 9 600 kWh per år (2022). Detta kombinerat borgar för ett kostnadseffektivt boende många år framöver.

Välkommen att kontakta Simon Palmqvist för mer information, 073-595 08 31, simon.palmqvist@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna