Härlig stor pool insynsskyddad från ev hyresgäster

Ekbacken, Åkersberga

Centralvägen 37

Såld
  • 16 rum
  • 225 kvm
  • Villa

Representativ villa i Österåker med 2 lgh, 1 kontor, garage, pool, och en totalyta om ca 400 kvm!

Perfekt för dig som är egen företagare eller kanske har barn som är på väg till sitt första boende eller varför inte som generationsboende på nära håll! Möjlighet att hyra ut både lägenheter och kontor eller om du så vill använda hela fastigheten till företaget med lägenheter till de anställda. Två st lägenheter (2 RoK) samt ett kontor med tre rum och egen ingång. Stor boyta med flera etage samt ett stort poolområde med tillhörande spabad.

Bodelen består av 4 st sovrum, vardagsrum samt kök med tillhörande matsal. I souterrängplan finns en avskild sällskapsrum/bibliotek med på-platsen-byggd bar och intilliggande bastu med dusch och WC. Vid sidan av sällskapsrummet ligger rummet som idag används som gym. Gott om förråd och förvaring. Stor uteplats vid poolen och en enorm gräsmatta med både träd och buskar och mysig utsikt över Åkersberga Kanal med sina fina gångstråk längs kanalen.

Kontorsdelen har egen entré med flertalet parkeringsplatser utanför. Kontoret består av ett receptionsrum samt två kontorsrum samt gemensam WC i hallen.

Den första lägenheten delar entré med kontorsdelen och består av två sovrum samt ett kombinerat vardagsrum/allrum/köksdel samt en WC med dusch och tvättmöjligheter.

Den andra lägenheten ligger i souterrängplan med egen ingång från sidan av huset. Lägenhet nr 2 består av en liten hall med avhängningsmöjligheter, två sovrum varav det ena används idag som TV rum, kombinerat allrum/kök samt ett stort badrum med hörnbadkar.

Om man vill kan man öppna upp hela huset och får då totalt 16 rum att disponera som man vill. Här är det bara fantasin som sätter sina begränsningar

Centralvägen ligger centralt i Åkersberga med närhet till Åkersberga Centrum och Roslagsbanan samt busstation och om man snabbt behöver komma ut på 276:an för vidare färd mot Stockholm, Kista, Täby mm.

Mer om mäklarna