Jursla, Åby

Näverbacken 11

Såld
  • 4 rum
  • 108 kvm
  • Villa

Charmig villa i Jursla med stor potential.

Charmig villa i Jursla, Norrköping med stor potential att skapa sitt drömhem. 4 rum och kök med gillestuga och sovrum i källaren. Bergvärmepump och eldstad med eldningskassett. 1-planshus med källare, garage och stor tomt med milsvid utsikt.

Välkommen till denna villa med stor potential i Jursla, Norrköping. Här finns möjligheten att skapa sitt drömhem med en rymlig och välplanerad layout. Med 4 rum och kök samt gillestuga och extra sovrum i källaren, finns det gott om utrymme för hela familjen och för att anpassa utrymmet efter egna önskemål.

Bergvärmepumpen och eldstaden med eldningskassett bidrar till en låg energiförbrukning och en skön värme under kalla kvällar.

Husets 1-planslayout med källare och köket centralt, ger också möjligheter till utveckling och expansion, vilket skapar potential för den som vill anpassa sitt hem efter egna önskemål. Garaget ger gott om plats för antingen bil eller förvaring, medan tomten erbjuder mysigt trädgårdsarbete, grillning och lek.

Jursla är ett område med fina möjligheter till både friluftsliv och rekreation, vilket gör detta till en perfekt plats för den som vill bo nära naturen. Norrköpings centrum ligger också inom räckhåll och har allt som behövs för en bekväm vardag.

Tveka inte att anmäla ert intresse och upptäck allt som denna villa har att erbjuda. Här finns stor potential och möjligheten att skapa det perfekta drömhemmet.

Mer om mäklarna