Jursla, Åby

Linnévägen 64

Såld
  • 5 rum
  • 142 kvm
  • Villa

Välskött 1,5-plansvilla med hörntomt på återvändsgata - Jursla

Som sista hus på återvändsgata med ett högt och rogivande läge i gemytliga Jursla ligger detta välskötta 1,5-planshus byggt 1967 som löpande bibehållit ett fint skick. Exteriört har det mesta bytts ut och renoverats genom åren, och interiört erbjuder den praktiska planlösningen ett trivsamt och väldisponerat boende för såväl den lilla som stora familjen.

De sociala ytorna är belägna på entréplan, med bl.a. ett ljust kök med separat matplats samt ett stort vardagsrum med en värmande braskamin samt ett vackert ekparkettgolv i tidlöst holländskt förband. Dessutom ryms en gäst-wc, en tvättstuga och ett sovrum. Husets resterande tre sovrum är placerade på övre plan, tillsammans med en klädkammare samt ett badrum innehållande både badkar och dusch.

Tomtens generösa yta om 1 166 kvm ger plats åt en stor altan (-19) i soligt sydvästläge och härlig gräsmatta perfekt för barnlek och planteringar för dig med gröna fingrar. Otroligt trivsamt och lugnt hörnläge som sista huset på mindre återvändsgata, med skog och allmänning som gränsar mot baksidan. Fristående garage samt grusad uppfart som ger plats för flera bilar.

Barnvänligt och naturnära läge intill skogen, med gångavstånd till fina elljusspår och badplats i Lillsjön. Jursla är ett omtyckt bostadsområde högt beläget ca 10 minuters bilfärd från Norrköping, med lågtrafikerade gator som bjuder in till fina kvällspromenader med utsikt över områdets villatoppar. Närhet till förskolor, skolor, mataffär, restaurang, café och kommunikationer.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna