Storhogna, Vemdalen

Propusvägen 5

Såld
  • 1 275 kvm
  • Tomt

Välkommen hem till Solbacken!

Fint läge på Solbacken i Storhogna med fantastisk utsikt.

På Solbacken tronar ett stort modernt fjällhus med bred svartmålad träfasad i limträ. Med tre sovrum på markplan och ytterligare ett stort utrymme på loftet ryms det stora sällskapet eller familjen här. Husets hjärta är storstugan på drygt 30 kvm och med 5,5 meters takhöjd upp till nocken. Med gott om plats för både soffgrupp och matgrupp i storstugan är det den optimala platsen att spendera tiden på då man inte är utomhus. Köket ligger vid sidan av storstugan och den öppna planlösningen skapar förutsättning för att vara många som umgås. Köket kommer från Ballingslöv och är fullt utrustat med vitvaror från Siemens, en perfekt plats för att laga härliga middagar åt släkt och vänner.

Huset är påkostat med genomgående högkvalitativa ytskikt, 1-stavs ekparkett och Offerdalsskiffer på golven och liggande laserad träpanel på väggarna och i tak.

Efter en dag på fjället, oavsett om den spenderats på skidor eller med vandringskängor, så är det avkopplande att bada bastu, äta en god middag med Storhognafjället som fond, för att sedan krypa upp i soffan och fortsätta njuta av utsikten med en brasa sprakandes i kaminen.

På loftet finns det plats för ett allrum åt de yngre där de kan dra sig undan för att spela spel eller titta på en film. Det går också att skapa två mindre sovrum om man vill få plats med fler sovplatser.

Från Solbacken är det när snötillgången är tillräcklig möjligt att glida till och från alpinskidåkningen via ett anslutningsspår.

När skidsäsongen är över bjuder området på andra aktiviteter såsom cykling, fiske, golf, vandring och bärplockning. På den härliga altanen som sträcker sig runt hela huset kan du spendera soliga dagar och kvällar året runt.

Garage eller skidförråd är möjligt som tillval.

Fotografierna och 3D-modellen är gjord i ett hus byggt av samma byggfirma, SP Fastighetsinvest AB. Observera att huset på Propusvägen 5 avviker från fotografierna både avseende ytskikt och planlösning.

Kartlänk till fastigheten finner du här (kopiera hela adressen och klistra in i URLen):
https://www.hitta.se/kartan!~62.50206,14.12250,17z/tr!i=kH9Zb3SN/tileLayer!l=1/realestate!a=1!l=62.50204:14.12270?usergeo=1

Välkommen på visning för att se din blivande fjälldröm!

Mer om mäklarna