Storhogna, Vemdalen

Utsiktsbacken 46

Såld
  • 1 246 kvm
  • Tomt

Välkommen hem till toppläge högst upp på Utsiktsbacken

Ski in ski out högst upp på Utsiktsbacken 46 i Storhogna. Fantastisk utsikt med fjället rakt ovanför huset, anslutning till alpinskidåkning och skoterled i direkt närhet till huset. Huset ligger bokstavligen på toppen av Utsiktsbacken och har fantastisk utsikt över stora delar av Storhogna.

Ett stort modernt fjällhus med bred svartmålad limträpanelfasad exteriört. Med två sovrum på markplan och ytterligare två sovrum på loftet och totalt 10 bäddar ryms det stora sällskapet eller familjen här.

I mitten av huset på bottenplan ligger storstugan med sina dryga 30 kvadratmeter och 5,5 meters takhöjd. Här står en lyxig braskamin från Contura. Storstugan är möblerad med soffgrupp med bord, matgrupp i köket som ligger i öppen planlösning vid sidan om storstugan. Köket är fullt utrustat och stilfullt inrett med luckor i svart ek.

Huset är mycket påkostat med genomgående högkvalitativa ytskikt, 1-stavs mörklaserad ekparkett och Offerdalsskiffer på golven. Liggande brunlaserad träpanel på väggarna och i tak. Det är inbyggda spotlights i storstuga, kök, hall, badrum och bastu.

Huset säljs möblerat bortsett från personliga tillhörigheter, tex björnskinnet på väggen i storstugan.

Runt hela huset är en inramande altan att uppförd och utanför masterbedroom står en jacuzzi och väntar på husets nya livsnjutande ägare.

Endast några hundratal meter bort ligger skidbacken och längdspåret finner du endast en bit ned i backen.

Välkommen in på 3D-visning och boka sedan in din visning på plats i Storhogna!

Huset är tillgängligt för tillträde efter påsk.

Mer om mäklarna