Torsby, Värmdö

Torsby solängsväg 6

REDO™
  • 1 520 kvm
  • Tomt

Sjöläge och härlig vattenutsikt - Bygg din dröm!

Mycket trevlig tomt i närbelägna Torsby med access till strandlinje. Vackert och högt läge med fin utsikt och vatten åt flera håll.

Mycket trevlig tomt i närbelägna Torsby med access till strandlinje. Vackert och högt läge med fin utsikt och vatten åt flera håll. Här kan man skapa en elegant helhet genom att bygga en vacker villa på höjden med fin anslutning till vägen, utsikt åt alla håll och egen strandlinje.
Byggrätt för villa i högst två våningar. Byggrätten medger 160 m2, för envåningsbyggnad och 120 kvm för tvåvåningsbyggnad vilket ger 240 kvm, samt komplementsbyggnad om 50 kvm.

Strandskydd är upphävt inom kvartersmark och det finns prickad mark i ett område längs strandlinjen. Attefallshus eller friggebod får byggas på prickad mark vilket gör att det finns möjlighet till exempelvis sjöviste/bastu vid stranden om granne medger närhet till tomtgräns.
Egen brygga kan byggas efter erhållen strandskyddsdispens.

Strandkanten vetter mot vackra insjön Hemmesta träsk som har en grund access till saltsjön längs Vasavägen. Denna brukar rensas regelbundet för att grundgående båtar ska ta sig ut i Torsbyfjärden.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Torsby, Värmdö

Torsby solängsväg 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.