Bullandö Älvsala, Värmdö

Ängsälvsvägen 7

Såld
  • 3 315 kvm
  • Tomt

Välkommen till ditt drömhem i Bullandö, en av de mest eftertraktade platserna att bo på!

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett helt nybyggt Trivselhus med fantastiskt läge, bara några hundra meter från marinan och vackra badplatser.

Detta H-formade hus är inte bara en bostad, det är en plats som är utformad för att möta olika behov och skapa perfekta utrymmen för samvaro. Den naturliga samlingsplatsen i hemmet är köket och vardagsrummet, där ryggåstaket och de vackra fönstren skapar en känsla av ljus och rymd. Här kan du njuta av gemenskapen med familj och vänner i en atmosfär som andas harmoni.
Huset erbjuder tre sovrum runt ett allrum i den ena delen, vilket ger möjlighet till avskildhet och privatliv för varje familjemedlem. I den andra delen finner du ett föräldrasovrum med en privat wc/dusch och en praktisk klädkammare. Här finns utrymme för att hitta ro och återhämtning i en elegant och välplanerad miljö. Men det är inte bara interiören som gör detta hus till ett fantastiskt val. Utomhusytor i flera väderstreck tack vare de dubbla fönsterdörrarna, vilket ger dig möjlighet att njuta av solen och naturen från olika delar av huset.
Detta nybyggda Trivselhus är en verklig pärla, där varje detalj har noga valts ut för att ge dig den bästa upplevelsen. Det påkostade köket från Ballingslöv med högkvalitativa materialval från Miele är ett exempel på den lyx och elegans som genomströmmar hela huset.

Du behöver inte oroa dig för praktiska detaljer eftersom huset är anslutet till kommunalt vatten och avlopp. Dessutom har du förmånen att ha havet bara ca 150 meter bort, vilket ger dig möjlighet att njuta av Bullandös kustlinje och dess unika skönhet. Som ägare av detta hus får du även möjlighet till en båtplats i Älvsala, vilket gör det ännu enklare att ta del av skärgårdslivet och allt det har att erbjuda. Och med närheten till Bullandö Marina med sin restaurang, handel och glassbar kan du enkelt tillgodose dina behov och njuta av bekvämligheter inom räckhåll.

Detta fantastiska hem erbjuder följande fördelar:
* En 10-årig byggfelsförsäkring för byggnationen hos Trivselhus
* Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus.
* Anslutning till kommunalt vatten och avlopp för en bekväm och problemfri vardag.
* 2,56 M takhöjd generellt
* Ett påkostat kök från Ballingslöv med materialval från Miele, vilket ger dig högsta kvalitet och stil.
* Amorteringsfrihet på vissa banker för nybyggda hus. På 5 år för bland annat Nordea (behöver kollas med er bank)
* Endast cirka 150 meter till havet, där du kan ta långa promenader eller njuta av ett uppfriskande dopp.
* Möjlig båtplats i Älvsala, vilket ger dig möjligheten att njuta av båtlivets alla fördelar precis utanför din dörr.
* Närhet till Bullandö marina med restaurang, mataffär och en glassbar, vilket ger dig bekvämt tillgång till olika bekvämligheter och nöjen.

Missa inte chansen att äga ett av Bullandös nyaste och kanske mest exklusiva hus. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva magin själv! Vi ser fram emot att visa dig detta drömhem och besvara alla dina frågor.

Mer om mäklarna