Klövsjö Katrina, Klövsjö

Blästervägen 8

Såld
  • 1 249 kvm
  • Tomt

Välkommen hem till Blästervägen 8 i Klövsjö!

På Blästervägen i Klövsjö har du ett kanonläge, mysigt i skogen med längdspåret bakom huset och skidbacke ca 500 meter från fastigheten. Stort härligt hus i två våningar med tre stora sovrum på övervåningen och ett på markplanet med gott om plats för hela familjen och några till. Markplanet är i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar fina förutsättningar för mysiga kvällar med matlagning och umgänge framför en sprakande brasa. Utsikten från bastu och masterbedroom på övervåningen är strålande, du ser ända till skidbackarna.

På övervåningen är det genomgående hög takhöjd med öppet ända upp till nock, här finns tre av sovrummen för en god natts sömn. Det finns också ett extra allrum/tv-rum på övervåningen där familjens barn och tonåringar kan spela spel eller titta på film. Allrummet kan möbleras med med bäddsoffa för de gånger ni är extra många i huset.

Stugan är byggd med genomgående fina ytskikt och bra kvalité. Alla väggar och innertak är panelade med smakfullt vitlaserad träpanel, våtrum kaklade och klinkrade, golven är klädda med snygg 1-stavs ekparkett. Köket kommer från Hagakök, det är byggt i hör med tillhörande köksö, det har luckor i blågrått utförande, vitvaror från Cylinda. Uppvärmning och produktion av varmvatten sker energieffektivt via luftvärmepump till vattenburen golvvärme i båda planen.

Bostaden säljs möblerad med det ni ser på bilderna, tillträde kan ske omgående. Inget att vänta på, slå till och fira jul i vackra Klövsjö!

Vill ni gå ut och äta finns flera alternativ, Bennys Bistro eller Restaurant Enoteca, båda precis vid skidbacken.

Detaljplanen ligger under dokument, den medger byggnation av garage, uthus eller förråd. På fastigheten finns bygglov för ett till likadant hus. Tag kontakt med mäklaren ifall du vill ha 140 kvm till, så löser vi en bra deal där!

I Klövsjö finner du utöver utförsåkning i världsklass även en elljusspårrunda som går från Klövsjö skidområde till idrottsplatsen i Klövsjö by, det är spåret som passerar huset lite längre in i skogen. Här i Klövsjö finns så mycket mer än skidåkning, sommaren erbjuder vandring och cykling och på hösten finns bärplockning precis runt knuten.
Välkommen att boka in dig på visning för att kika på huset och läget!

Mer om mäklarna