Kaptensbo, Jönköping

Kaptensbogatan 1B

Såld
  • 822 kvm
  • Tomt

Välkommen till Kaptensbo, där din dröm om det perfekta hemmet kan bli verklighet! Vi erbjuder dig en enastående möjlighet att förvärva en byggklar tomt på Vättens västra sida, endast 2 km från stadens puls. Den här tomten har alla fördelar du kan tänka dig, och mer därtill!
Låt oss börja med det mest uppenbara - bekvämligheten. När du bosätter dig här behöver du inte längre ta dig iväg för att njuta av den vackra bryggan och den förtrollande badplatsen. De finns bokstavligen bara några steg bort, endast 20 meter från tomten. Du kan ta ett uppfriskande dopp när du vill eller koppla av vid vattnet och njuta av den natursköna omgivningen. Det är som att ha ditt eget privata paradis precis utanför dörren!
Men det finns mer. Den här tomten har en oslagbar plats. Med bara 2 km till stadens centrum har du alla bekvämligheter och tjänster inom räckhåll. Du kan enkelt ta dig till affärer, restauranger, kaféer, och allt annat som staden har att erbjuda. Samtidigt får du fördelen av att bo i en lugn och fridfull miljö, bort från stadens liv och rörelse när du önskar det.
När det gäller byggmöjligheter är potentialen oändlig. Du kan skapa ditt drömhem precis som du alltid har velat ha det. Med en byggklar tomt kan du utforma och anpassa huset efter dina egna önskemål och behov. Skapa en plats som speglar din stil, personlighet och livsstil. Det är din chans att förverkliga dina visioner och skapa ett hem som du och din familj kommer att älska i många år framöver.
Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska tomt i Kaptensbo. Här får du det bästa av två världar - närheten till staden och samtidigt det avkopplande lugnet vid vattnet. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och låt oss hjälpa dig att göra din dröm till verklighet

Mer om mäklarna