Ingarö Långvik, Ingarö

Kolstigen 7

  • 2 400 kvm
  • Tomt
Utgångspris 1 895 000 kr

Chans att bygga nytt i populära, omtyckta Långvik

Bygg dina drömmars hus på denna lummiga skogstomt belägen i trevliga Långvik.

Drömmer du om en lummig villatomt med gott om utrymme för att skapa ditt drömhem? Då är den här tomten på ca 2400 kvadratmeter i det eftertraktade området Långvik på Ingarö verkligen något för dig. Här har du byggrätt för hela 150+40 kvadratmeter, vilket innebär fantastiska möjligheter att skapa ett boende som är helt anpassat efter dina behov och önskemål.

Belägen i ett av Ingarös mest populära områden, är Långvik ett familjevänligt, attraktivt och trivsamt område. Här finns allt du kan önska dig för att skapa en drömboende för hela familjen. Förskola, vackra grönområden, badplats, småbåtshamn och goda kommunikationer in till Slussen är bara några av de många fördelarna med det här fantastiska området.

På denna tomt kan du förverkliga din vision av ditt drömhem och skapa det perfekta boendet för dig och din familj. Varför inte skapa en underbar trädgård, bygga en stor altan för trevliga sommarkvällar eller skapa en öppen planlösning med gott om plats för att umgås med nära och kära? Möjligheterna är oändliga!

Tveka inte att ta chansen att förvärva denna fantastiska tomt på Ingarö och skapa ditt drömboende i en miljö som passar hela familjen.

Ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att göra din dröm till verklighet!
Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ingarö Långvik, Ingarö

Kolstigen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.