Skäftesfall, Finspång

Glanstrandsvägen 4

  • 1 224 kvm
  • Tomt
Utgångspris 550 000 kr

''FÖRVERKLIGA VILLADRÖMMEN VID GLAN''

Har du drömt om att bygga ditt egna hus med sjöutsikt över det glittrande vattnet på Glan? Nu har du chansen!

I lugnt, naturnära område saluförs just nu denna tomt om 1224kvm belägen på höjden med sjöutsikt. Här finns vatten och avlopp fördraget in på tomten (enskilt). El-nät finns framdraget till tomtgräns och fiber finns i området (anslutningsavgifter tillkommer).

Här kan du bygga ditt alldeles egna hus som du själv vill ha det, i enlighet med områdesbestämmelserna från Finspångs kommun, se bifogat dokument. Tomten är INTE bunden till någon husleverantör.
Enligt kommunens planbestämmelser får man på fastigheten uppföra ett friliggande hus i ett eller två plan med total byggnadsarea om 70 m2 samt kompletteringsbyggnader om 30 m2. Här har du möjlighet att bygga på höjden och på det viset nyttja så man får fler kvadratmeter att röra sig med! Efter slutbesked kan man göra en bygganmälan om bygglovsbefriad tillbyggnad om ytterligare 15 m2.

Följande hus på bilderna är av hus-modellen ''Lasse'' från Älvsbyhus som har tagit från en offert på färdigt uppfört hus på tomten, se offert under dokument!

I Skäftesfall bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till naturen och vattnet. Samfälligheten tillhandahåller en strand med brygga ca 150m från tomten, perfekt för den fiskeintresserade!
Restid med bil till Finspång är 15min och Norrköping 30min.
Bussförbindelser finns till Risinge.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Skäftesfall, Finspång

Glanstrandsvägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.