Linghed/Hökviken, Falun

Hökviken 1:38 (adress ej fastställd)

  • 1 228 kvm
  • Tomt
Accepterat pris 2 889 000 kr

Sjönära tomter med tillgång till brygga i Svärdsjö-Hökviken

På kanonfint naturnära sjöläge i Svärdsjö- Hökviken finner ni en tomtyta om hela 1228 kvm där man kan bygga nya hus att bo i.

Huset kan uppföras i 1-plansmodell med stor gemensamhetsyta och två sovrum. Storstugan har generös takhöjd och stora fönster från golv till tak och fönster högt upp på gaveln. En kamin i storstugan säkerställer hög mysfaktor på mörka vinterkvällar eller svala sommarnätter. Stugan har två sovrum med möjlighet till 4 sovplatser plus eventuella extrabäddar i bäddsoffa.

Ett hus att trivas i såväl vinter som barmarkssäsong!

Huset köps på ritning. Det innebär att ett köpekontrakt skrivs på tomten, och ett entreprenadavtal med husleverantören Husverket. Priset är för nyckelfärdigt hus där det ingår kostnad för tomt, handläggning/ framtagning av samtliga handlingar inför bygglov samt koordination och projektledning av en totalentreprenad för ett nyckelfärdig åtagande. Kostnaden för markberedning kan komma att bli högre beroende på hur marken ser ut.
Kostnader för bygglov tillkommer.
Möjlighet att välja annan husmodell från Husverket finns.
Positivt förhandsbesked finns.

Observera att bilderna är renderingar och att de kan avvika från beskrivningen eller innehålla tillval.

För mer information om fritidshuset och totalentreprenad från Husverket kontakta Thomas Holm VD Fridisvillan 070-222 57 40, thomas@fritidsvillan.se.

Ventilation
Mekanisk frånluftventilation med friskluftsventiler dimensionerad för husstorlek. Friskluftsventiler är försedda med damm- och insektfilter. FTX-system finns som tillval.

El
Alla El-installationer i husen är genomgående av märket Schneider. LED-Spotlights med dimmer ingår i alla våra modeller enligt ritning. Uttag och strömbrytarknappar är monterade till samtliga utrymmen. El-centralen till hus i form av automatsäkringsskåp med jordfelsbrytare. Mediacentral för tel, TV och data finns som tillbal. (Samlingsplats för inkommande kommunikationskablar ingår.)

VA
Uponor alternativt Tece vattenrörsystem, Varm- och kallvattendistribution genom fördelarskåp. Varmvattenberedare 80 L med inbyggnadsskåp. Samtliga rördragningar är dolda i konstruktionen.

Uppvärmning
Luftvärmepump och oljefyllda el-radiatorer ingår som standard enligt ritning. Frånluftsvärmepump finns som tillval med vattenburet golvvärmesystem.

Kök
Platsbyggt och färdigmonterat kök speciellt anpassat för varje husmodell. Spraymålade köksluckor i valfri färg finns att välja i sortimentet. Rostfria raka kökshandtag. Bänkskiva och stänkskydd i laminat. Diskho i rosfritt stål med blandare. Vitvaror ingår. Flera olika alternativ finns som tillval.

Badrum
Grått klinkergolv och grått kakel 25x40 på väggar. Golvstående snålspolande WC-stol från Gustavsberg. Tvättställsblandare och dushblandare med handdusch och upphängning från Grohe. Porslintvättställ med kommod sa och eldriven handdukstork. Förberedelse för installationsdragning till tvättmaskin och torktumlare. Tätskikt är monterat efter Kiiltos monteringsanvisningar och uppfyller branschreglerna för våtrum. Golvbrunn från Purus.

Välkomna att besöka tomten när det passar och kontakta oss för privatvisning samt mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Linghed/Hökviken, Falun

Hökviken 1:38 (adress ej fastställd)

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.