Svärdsjö

Svärdsjö-Hökviken

  • 1 - 4 rum
  • 40 - 100 kvm
  • Fritidshus/villor
Pris Från 2 489 000 kr

Unik nyproduktionsprojekt om tre byggbara tomter intill Svärdsjön.

Härmed finns möjlighet att bygga ett fritidshus eller året runt boende i mycket sjönära läge till Svärdsjön

Sällsynt projekt. Nyproduktionsprojekt om tre byggbara tomter med hus i sjöläge intill Svärdsjön.
Svärdsjön är en av Dalarnas vackraste sjöar med sin fina sandås mitt sjön där den långa "Sandhan" slingrar sig ut vid Höganäsbadet. Här finner ni ett rikt friluftsliv i form av både vatten och natur.

Servitut för ägaren till fastigheterna Svärdsjö-Hökviken 1:36, 1:37 & 1:38 som äger rätt att för all framtid använda ett 10*15 meter brett område för bad- och brygga/båtplats på fastigheten Svärdsjö-Hökviken 1:7
Här bygger ni ett fritidshus eller åretrunt boende intill Svärdsjön.
Husleverantör är Husverket som även äger dessa tomter.
Se på www.husverket.se

Förhandsbesked för byggnation av hus på.
Gemensamt vatten och avlopp är godkänt av Falu kommun och ska anläggas på en plats norr om 1:37. Vägen som sammanbinder tomterna ska grusas och förstärkas.
V/A samt vägen ska göras i samråd med alla fastighetsägare och är kostnad som delas på fastighetsägarna.

På cykelavstånd ligger vackra Linghed där vi finner Tempo en riktigt lanthandel med hög personlig service, en möbelaffär och många olika företag.
Linghed intresseförening är en aktör som jobbar hårt för att bygdens ska blomstra, däribland ett projekt med en Multisport arena som ligger i planering. Linghed har förskola och skola 1-6. kolla in på www.linghed.se för mer information om Linghed.

Ca 5 min till centrala Borgärdet som är centrum i Svärdsjöbygden.
Borgärdet är ett levande samhälle med butiker, vårdcentral, apotek, bibliotek, restauranger, förskolor, skola (årskurs 1-9). Här finns en bensinstation, helt ny pendlarparkering, Omhulda -en fantastisk blomaffär, ICA med systembolagets utlämning, Cantina del-Re- med italienska delikatesser & osteria, Borgärdes café- fika och mat, Pizzeria Sorento & Plankan, Apotek, Euronics- Svärdsjö Radio och tv -service på riktigt, Svärdsjö Järn- en riktig järnaffär, Svärdsjö Guld och ur, Glastjänst, Rut och Knut -klädaffär med personligt bemötande, Hedmans taxi, Motortjänst - med kunskap om bilar, OT Motor, Kråkans skafferi, Gedigna Trollnäs Gårdshotell, samt mycket, mycket mer. Bygden har mycket att göra såväl sommar som vinter med fantastiskt natur runt om. Sommartid anordnas ett flertal kulturevenemang på Gammelgården, Arvidbacklundgården, Svärdsjö kyrka, konstrundor, auktioner och mängder av loppisar. Svärdsjön med Höganäs i norr och Borängessjön i söder är två underbara badplatser. Med bil når man den stora djupa skogen med Vintjärn i norr som har fantastiska skidspår i tidig säsong. Hillersbodabacken för slalom i öster, Sundborn med Carl Larsson Gården i söder och Toftbyn i väster. Runt om finns fantastiska fiskevatten, badsjöar med långa sandstränder som Sixsen, Storsjön och mytomspunna Lilla Hawaii, sevärda levande fäbodvallar som Nysjön och Spjärsbodarna och många, långa och korta vandringsleder.

mer om Svärdsjö på www.svardsjo.se

Kort och gott. Svärdsjö har allt!

Välkomna att anmäla ert intresse för detta projekt och välkomna på tomtvisning 11 juni.

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bostäder

Nr Boarea Antal rum Avgift Pris Status Länk

Bilder

Svärdsjö

Svärdsjö-Hökviken

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.