Vibäck har ett fantastiskt enskilt läge vid vägslut.

Vibäck, Nyköping

Vibäck 10

Såld
  • Kommersiell fastighet

Vibäck sommarhem - Mitt i skärgården.

Vid vägs ände på fastland med ett skyddat läge ligger Vibäck en riktig skärgårdsdröm. Här finns en huvudbyggnad om ca 400 kvm och ytterligare 9 bostadshus. Allt beläget på en svagt sluttande tomt med fina gräsytor egen sand strand som 2 stora bryggor med segel och bad djup.

Skärgårdsfastighet med enskilt läge vid vägs ände och utan grannar. Här finns 10 bostadshus varav en huvudbyggnad om ca 400 kvm. Totalt ca 687 kvm boyta och 72 bäddar. Flera av husen har badrum med dusch och wc och för övriga finns en servicebyggnad med toaletter, duschar samt tvättstuga. Läget längst ut på Tunabergshalvön vid Marsvikens mynning i havet ger ägaren avskildhet och samtidigt direkt anslutning till öppet hav och vidare båtresor mot Stockholm eller St:Annas skärgård.

Fastigheten ägs av SSAB och IF Metall Järnbruksklubben i Oxelösund har drivit semesterhemsverksamhet på anläggningen under väldigt lång tid.
Fastigheten omfattar 15.220 kvm vilket till största delen är fina gräsytor till den egna sandstranden och bryggan som har plats för många båtar och är en fin badbrygga. I viken ingår även ytterligare en brygga som ligger med servitutsrätt, här finns ytterligare båtplatser att nyttja eller hyra ut. Här finns godkänd avloppsanläggning för att bedriva verksamhet.

Vibäck har ett skyddat läge i Marsvikens mynning med öppet hav runt udden. Fastigheten kan nyttjas privat eller i verksamhet och är idag taxerad som hyrsenhet vilket kan ändras efter önskemål. Fastigheten kan förvärvas av juridisk person.

Mer om mäklarna