Kråkvilan, Norrköping

Slakthusvägen 6A Lokal 4

  • Lager
Högstbjudande 2 050 000 kr

Fastighet vid Kråkvilan med färdig övervåning - Lindö

Nu finns möjligheten att förvärva en fastighet vid Kråkvilan/Lindö. Lokalen har en verksamhetsyta på entreplan och ett helt övre plan med trappa och två fönster på vardera sida. Här finns möjligheten att färdigställa en lokal där bygglov finns och största delen av byggnationen redan är klar.

Nu finns möjligheten att förvärva en fastighet vid Kråkvilan/Lindö. Lokalen har en verksamhetsyta på entréplan och ett helt övre plan med trappa och två fönster på vardera sida. Här finns möjligheten att färdigställa en lokal där bygglov finns och största delen av byggnationen redan är klar.

Beskrivning av Lokalen:
Entréplan med verksamhetsyta, drygt 4,5 meter i takhöjd, lokalen är ca 12x6 meter med epoxigolv med sockel (Industri klassat för truck), avlopp i golv till föreningens gemensamma oljeavskiljare. Port med en bredd på 4 meter och en höjd på 4,5 meter, med fönster och separat gångdörr. Mekanisk ventilation med återvinning.

Övreplan med en öppen yta och lagt golv. Två fönster på vardera sida. Mekanisk ventilation med återvinning.

Parkering utanför port och lokalen.

Äganderätt borgar för låga driftkostnader, samfällighets avgift om endast 500kr/mån där vatten och avlopp ingår. Under året kommer det att asfalteras utanför lokalen och området är idag inhägnat med staket och elektrisk grind.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Kråkvilan, Norrköping

Slakthusvägen 6A Lokal 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.