Nävekvarn, Nävekvarn

Biblioteksvägen 1B

REDO™ Besiktigad
  • Bostad

EN PÄRLA VID BRÅVIKEN

Med högt läge på en av de äldre gatorna i vackra Nävekvarn en kort promenad från hamnen erbjuds nu detta generösa stenhus till försäljning.

Med högt läge på en av de äldre gatorna i vackra Nävekvarn en kort promenad från hamnen erbjuds nu detta generösa stenhus om 370kvm till försäljning. Fastigheten kommer taxeras om till bostad inom kort.
Utsikten är fantastisk från bostadens båda plan. Huset som är byggt på 1830-talet har denna fastighet bl.a agerat Bed & Breakfast och är idag en unik bostad/fritidshus. Bostaden har genomgått en mycket påkostad totalomvandling interiört och exteriört det senaste åren där kvalitet, hållbarhet och hantverket har stått i fokus. Material och färgval gjorda med fingertoppskänsla där inget har lämnats åt slumpen. Måste upplevas på plats även om bilderna talar för sig själv.

Gamla Bygget som det kallas är en vacker byggnad med gammal charm nära vackra Bråviken. Perfekt för den stora familjen med möjlighet till fina intäkter och bra boendeekonomi via de två gavellägenheterna.
Byggnaden är från 1830 och har genomgått en totalrenovering 2012-2022. Bergvärme installerades 2013. Trädgården har flera väldigt tilltalande och mysiga sittmiljöer och på baksidan finns det trädgårdsland, odlingsbänkar för potatis, sallad, kryddor mm. Sommartid så prunkar trädgården av mängder av blommor mm.

Nävekvarn är ett trevligt samhälle. Det finns mataffär, båthamn, sommarrestauranger, badplatser, campingplats, fina promenadstigar och Folkets Park med program hela sommaren. Det finns också en mängd härliga badöar på nära avstånd. Ca 15 km från Nävekvarn finns 2 st 18 håls golfbanor, Nyköpings golfklubb "Ärila".

Huset har 6 mindre lägenhetsrum med pentry och wc, restaurangkök, sällskapsrum, TV-sällskapsrum, matsal, duschutrymmen, pannrum, toaletter, tvättstuga, bra med förvaringsutrymmen och källardel/förråd. Det finns också två st gavellägenheter om 1 rok och 2 rok med egen entré allt i mycket gott skick. Utöver den friköpta tomten arrenderar nuvarande ägare 2500 kvm för 2500/ år.

Närhet till Kolmårdens Djurpark, golfbanor, Sörmlandsleden utanför knuten samt närhet till Skavsta flygplats.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Planritning

Nävekvarn, Nävekvarn

Biblioteksvägen 1B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.