Jägersro, Malmö

Amilonsvägen 8

  • 600 kvm
  • Industri
Högstbjudande 5 995 000 kr

Industrifastighet i Fosie industriby

På ett strategiskt läge, mellan inre- och yttre ringlederna i Fosie industriby, erbjuds nu denna välsituerade industrifastighet. Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde med en ideal närhet till kommunikationer där Ystadsvägen samt ringlederna nås på bara några få minuter. I närområdet finns varuhus, transportterminaler, åtskilliga serviceverkstäder, agenturer inom fordons- och småindustri m.fl som tillsammans har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher.

På den 1558 m² stora tomträtten Torshammaren 4 vilar en industribyggnad där det för närvarande bedrivs certifierad bilverkstad av fastighetsägaren som är egenanvändare av fastigheten. Fastigheten kan antingen förvärvas med eller utan hyresgäst - hyressättning kan diskuteras på förhand. Här finns en alltigenom flexibel industribyggnad såväl inne som ute uppförd 1974 och belägen på Amilonsvägen som är en mindre trafikerad tvärgata till huvudledet Hornyxegatan. Den unika detaljplanen omfattar ett kvartersområde för småindustri- och bostadsändamål med en byggrätt på 50%, se gällande detaljplan under dokument.

Byggnadens interiör är fördelad på ca 200 m² kontorsytor med tillhörande reception, personalrum och förråd samt ca 400 m² lager- och verkstadsutrymmen som nås invändigt via dörrförbindelser och utvändigt via en ny 3x3.5 m rullport från 2022 med fönster och nödutgång. I tillägg finns enklare förvaringsmöjligheter i containrar som i dagsläget har dörrförbindelse med verkstaden. Till lager- och verksamhetsytorna finns ett rikligt ljusinsläpp dels via fönster på rad längs byggnadens gavel, dels fönster i rullporten. Den interiöra takhöjden är på sin högsta punkt ca 6 m i lager- och verkstadsdelen efter att en sektion av taket har höjdes 2022 med bygglov för utökad lifthöjd invändigt. Takpappen byttes 2006. Därtill har luftvatten värmepump från Nibe installerats 2016 samt fasaden putsats. Utvändigt är fastigheten inhägnad med industristängsel som gör ett avsteg vid en entré med vikportar som mäter ca 6 m. Fastighetens stängsel är i dagsläget öppet mot grannfastigheten efter överenskommelse fastighetsägare emellan - denna del kan enkelt återslutas. Inom fastigheten finns en asfalterad parkeringsyta för fordon.

Ett tillfälle att förvärva en spännande industrifastighet intill goda vägkommunikationer, ett stort serviceutbud och näringsliv.

Välkommen att lämna ditt intresse!

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Jägersro, Malmö

Amilonsvägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.