Centralt, Katrineholm

Kapellgatan 1

  • Bostad
Högstbjudande 22 000 000 kr

Bostad och lokalfastighet - Katrineholm

Centralt i Katrineholm ligger denna bostad och lokalfastighet om totalt 1.867 kvm. Byggnaderna är fördelade på 23 bostadslägenheter och 9 lokaler. Byggnaderna som är uppförda 1925 och 1955 i 3 våningar med vind och källare respektive 2 våningar med vind. Uppvärmning via fjärrvärme. Välkommen...

Centralt i Katrineholm ligger denna bostad och lokalfastighet om totalt 1.867 kvm. Byggnaderna är fördelade på 23 bostadslägenheter och 9 lokaler. Byggnaderna som är uppförda 1925 och 1955 i 3 våningar med vind och källare respektive 2 våningar med vind. Uppvärmning via fjärrvärme.

Denna fastighet kan vara del i ett paket med tre fastigheter om totalt ca 7.500 kvm.

Välkommen att kontakta oss för mer information om denna fastighet, möjligheten att förvärva större paket om ca 7.500 kvm och för visning!

Byggnadsbeskrivning
Byggnaderna är fördelade på 23 bostadslägenheter och 9 lokaler. Byggnaderna som är uppförda 1925 och 1955 i 3 våningar med vind och källare respektive 2 våningar med vind. I källaren finns pannrum, tvättstuga och lägenhetsförråd. Byggnad i vinkel innehållande 4 garage.

Lägenheterna håller god standard, löpande renoverade med ytskikt, ett antal kök är renoverade, samtliga badrum är renoverade 2020 i samband med att vv-stammar och el-stammar byttes. Ett antal lägenheter har balkong.

Lokalerna håller normalstandard.

Teknisk information:
Stomme: Tegel
Bjälklag: Betong, trä
Fasad: Puts
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glas isoler
Uppvärmning: Fjärrvärme, Ny sedan 2017
Ventilation: Självdrag

Läge och omgivning:
Fastigheten är centralt belägen i Katrineholm, avstånd till Stockholm är 150 km. Gatuadressen är Kapellgatan 1 och Storgatan 49 A-B. Centralt läge med gångavstånd till restauranger, affärer och kommunikationer.

Uthyrningsbara areor:
Bostad: 1.235 kvm
Butik: 450 kvm
Lager: 182 kvm

Ekonomi:
Hyresintäkt: 2.015.398 kr
Driftkostnad: 441.522 kr

Försäljningsprocess

Försäljning av fastigheten sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheten. Fastigheten kan överlåtes genom försäljning av aktier i nybildat bolag. Bud lämnas på underliggande fastighetsvärde efter eventuella avdrag för latent skatt.

Visning
Löpande visningar av fastigheten kommer att ske, välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Centralt, Katrineholm

Kapellgatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.