Centralt, Katrineholm

Fredsgatan 44

  • Bostad
Högstbjudande 40 000 000 kr

Bostad och lokalfastighet - Katrineholm

Centralt i Katrineholm ligger denna bostad och lokalfastighet om totalt 3.058 kvm. Fastigheten är fördelad på 16 bostadslägenheter och 7 lokaler. Fastigheten som är uppförd 1955 i klassisk 50-talsstil om 4 våningar samt källare. Uppvärmning via fjärrvärme.

Centralt i Katrineholm ligger denna bostad och lokalfastighet om totalt 3.058 kvm. Fastigheten är fördelad på 16 bostadslägenheter och 7 lokaler. Fastigheten som är uppförd 1955 i klassisk 50-talsstil om 4 våningar samt källare. Uppvärmning via fjärrvärme.

Denna fastighet kan vara del i ett paket med tre fastigheter om totalt ca 7.500 kvm.

Välkommen att kontakta oss för mer information om denna fastighet, möjligheten att förvärva större paket om ca 7.500 kvm och för visning!

Byggnadsbeskrivning
Byggnaden i vinkel är fördelad på 4 våningar och källare. Byggnaden är fördelad på 16 lägenheter och 7 lokaler. I källaren finns pannrum, tvättstuga och lägenhetsförråd. På vinden finns teknikrum för hiss, samt ett rum med en stor tillhörande takterrass.

Lägenheterna är löpande renoverade med ett antal lägenheter som har renoverats med badrum och kök sedan 2016 och framåt. Övriga lägenheter och ytskikt håller normalgod tidig 2000-tals standard.

Lokalerna håller god standard, under de senaste åren har dessa utvecklats och man har tillfört yta i källaren.

Teknisk information:
Stomme: tegel
Bjälklag: Betong
Fasad: Tegel, puts
Tak: Papp, skiffer. Taket är nyligen genomgånget.
Fönster: 3-glas, äldre
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX-system till lokalerna, självdrag till lägenheterna. Hyresgäster med restaurang verksamhet har själv ansvarat för erforderlig ventilation.

Läge och omgivning:
Fastigheten är centralt belägen i Katrineholm, avstånd till Stockholm är 150 km. Gatuadressen är Fredsgatan 44 och Vasavägen 9. Med sitt centrala läge bidrar fastigheten med sina egna hyresgäster så som restauranger och service till den affärsgata med restauranger, affärer och all tänkbar service som denna fastighet blir en del av.

Uthyrningsbara areor:
Bostad: 1.727 kvm
Butik: 568 kvm
Kontor: 435 kvm
Restauranger: 328 kvm

Ekonomi:
Hyresintäkt: 3.720.820 kr
Driftkostnad: 717.651 kr

Försäljningsprocess

Försäljning av fastigheten sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheten. Fastigheten kan överlåtes genom försäljning av aktier i bolaget Katrineholm Linnean 4 AB. Bud lämnas på underliggande fastighetsvärde efter eventuella avdrag för latent skatt.

Visning
Löpande visningar av fastigheten kommer att ske, välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Intresseanmälan

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Fakta

Bilder

Centralt, Katrineholm

Fredsgatan 44

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.