Vy från ovan

Brandstad, Vollsjö

Östra Kärrstorpsvägen 80

Såld
  • Hästgård

Exklusiv hästgård med 5 ha mark, stall samt toppmodernt ridhus!

Nu erbjuds ett unikt tillfälle att bli ny ägare till denna exklusiva och påkostade hästgård! Här förenas den lantliga charmen med elegansen hos ett otroligt vackert boningshus, skapat för att vara det ultimata hemmet för den som vill kombinera sitt boende med verksamheten precis utanför dörren.

Det vackra boningshuset har med stilsäker hand renoverats omsorgsfullt från topp till tå. Denna boplats ingjuter direkt en känsla av lantlig charm, komfort och rymd! Med många bevarade originaldetaljer i kombination med modern bekvämlighet skapar detta en bostad med helt unik karaktär. Flera stora fönster samt en altandörr släpper in naturligt ljus och ger en vacker utsikt över den omgivande grönskande trädgården! Bostaden erbjuder med sina 185 kvm fördelade på kök, matplats, två sovrum, badrum, gästtoalett, tvättrum samt två stora allrum alla de bekvämligheter du behöver ha för att leva ett komfortabelt liv. Dessutom är en stor del av vinden i dagsläget oinredd och kan med fördel byggas om för den som vill ha fler sovrum.

Och låt oss inte glömma resten av denna mycket välskötta gård! Gården är i dagsläget specialiserad med inriktning på hästar och det bedrivs idag en ridskola här. Stallet är utformat med samma kärlek och omsorg som boningshuset. Varje häst har sin egen rymliga box, och de omgivande hagarna erbjuder gott om plats för hästarna att sträcka på benen och njuta av det gröna gräset. Totalt har stallet 11 stycken hästboxar av det gedigna märket SIKO, alla golv är omgjutna och ett cirkulerande uppvärmt vattensystem gör att hästarna alltid har färskt vatten. Hela verksamhetsanläggningen är godkänd av Länsstyrelsen. I anslutning till stallet finns ett rymligt garage med plats för bil, verktyg och trädgårdsredskap.

Strax utanför stallet ligger ett stort exklusivt ridhus om 48x22 meter med indragen el och vatten. Väggarna består delvis av perforerad plåt vilket ger ett fantastiskt ljus samtidigt som hallen alltid får tillförsel av frisk luft. Hela hallen belyses dessutom av moderna LED-lampor i taket. På framsidan av fastigheten finns dessutom en stor ridbana om 56x24 meter, perfekt för årets lite soligare dagar!

Gården kan med fördel så klart göras om och användas till en annan typ av verksamhet för den som önskar. Geografiskt ligger fastigheten mycket strategiskt och man tar sig snabbt och enkelt ut på väg 13 och vidare till Sjöbo inom 10 min. I Sjöbo finner du ett utbud av mataffärer, butiker, caféer, restauranger, skolor och kollektivtrafik.

Slå dig ner och föreställ dig att kalla denna fantastiska gård för ditt hem! Kontakta oss och låt oss guida dig genom denna unika boning. Välkommen till det perfekta hemmet för hästlivet!

Mer om mäklarna