Trönö, Trönödal

Flonäs 151

Såld
  • Gård

Unikt timmerhus med naturen runt hörnet och jakträtt

Här erbjuds ett påkostat, öppet och unikt boende som passar utmärkt för dig som vill bo nära naturen eller dig som längtar efter att bo i hus!

Varmt välkommen till Flonäs 151. Detta öppna, timrade hus är exklusivt och materialvalen är väl valda utifrån miljöaspekt. Här är det bara att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma. Köket är platsbyggt och har bla en vattenmantlad vedspis, skafferi samt en köksö. Husets hjärta är den stora eldstaden som man gärna samlas kring, takhöjden i vardagsrummet är 5,5m. Stora fönsterpartier och altaner som kopplar ihop den vackra inomhusmiljön med den storslagna naturen.

Huset står på en lummig, rogivande och härlig skogstomt med badbrygga, många soltimmar, vackra björkar och blomsterängar. Här finns även ett fint och mysigt växthus med utmärkta odlingsförhållanden, ventilationsfönster och plats för bord och stolar. I anslutning till växthuset når man den härliga köksträdgården som har bla sparris, jordärtskockor bär- samt fruktträd som tar dig vidare upp mot en härlig altan med integrerad vedeldad tunna.

Från altanen på baksidan ser och hör man den vackra Trönö-ån som porlar, här finns det en badbrygga för bad och fiske. I ån finns det kräftor, bäcköring och enstaka musslor. Jakträtt på Trönö Norra VVO om 11 000 ha.
På fastigheten finns det ett torp som fungerar utmärkt som gästboende, vidare finns det en stor ekonomibyggnad med en bottenyta på 190 kvm. I den finns en varmisolerad verkstad, vedbod, ett hönshus (hönsen kan ingå) och en hundgård samt lastkaj.
I närhet till ladan så finns det två stolphallar där man får plats med både traktor, fyrhjuling och skoter om man så vill. i den ena stolphallen finns det plankgolv och har använts som sågverkshus.
Fristående Carport på platta.

På en av ängarna finns det en timrad slogbod med två sängplatser samt en altan och en grillplats.

Här njuter man av skogen, ängarna, vattnet, elden och trädgården.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna