Gammelstilla, Torsåker

Gammelstillavägen 77

Såld
  • Gård

Charmiga Björklunda gård med sina 7,5 ha!

Fantastisk möjlighet att förvärva charmiga Björklunda gård med sina 7,5ha mark! Med enskilt läge finns här möjligheter för dig som vill bygga upp din egen hästgård eller som önskar hålla med annan djurhållning. Detta är också en magisk plats för dig som vill bo med lugnt läge och naturen som omgärdar dig. Trivsamt uterum finns i anslutning till bostadshusets entré med plats för flera utegrupper att sitta vid. Husets planlösning bjuder idag på två sovrum, vardagsrum/matrum, kök, toalett och ett allrum. I källarplan finns förvaringsmöjligheter samt att man här tidigare haft duschkabin.

På den tilltagna trädgårdstomten med fruktträd kan du odla ditt trädgårdsintresse liksom umgås med familj och vänner och de härliga gräsytorna ger samtidigt barnen gott om plats för lek. Trädgården nås av solens alla timmar där flera sköna favoritplatser kan hittas för avkoppling samt att du här kan ta ett svalkande dopp i den egna dammen med brygga.
På tomten finns också gästhus med möjlighet till extra sovplatser, generationsboende eller för dig som önskar kunna ha egen verksamhet hemma. Här finns idag också två oisolerade ekonomibyggnader/ladubyggnader att nyttja som förvaringsutrymmen.

Från fastigheten når du ortens matvarubutik, förskola, skola, gästgiveri, fotbollsplan och ridbana inom 5 km.

Välkommen till Björklunda gård!

Mer om mäklarna