Njurunda, Njurunda

Åhvägen 9

Såld
  • Gård

Unikt tillfälle att förvärva lantbruksdröm!

Jag kan varmt välkomna er till Åhvägen 7 och 9.

Ni möts av en bred uppfart som omfamnas av en lummig trädgård som senare leder dig vidare till den stora huvudbyggnaden. Uppfarten erbjuder även ett större garage med plats för två bilar, samt ett mindre garage med plats för en bil. En härlig uteplats där hela familjen samt gäster får plats. Totalt finns det flera härliga uteplatser dessa måste upplevas på plats. Till bostaden ingår, Åkermark, hästhage, samt mindre skogsparti.

Väljer ni att bosätta er i denna välmående fastighet så kommer ni bo med en stor och mysig tomt i lugnt och mycket barnvänligt område med skogen runt husknuten. Ett toppenboende för familjen som älskar att bo på landet med stora ytor för lek och planteringar samt eventuellt driva en butik i tillhörande villa. Låt kreativiteten flöda och skapa ert egna drömhem. Bostaden har under åren genomgått en hel del renoveringar men man har valt att behålla husets originella prägel. Hallen leder dig vidare in i bostadens stora fullutrustade kök. Vidare finner du en stor matsal med plats för större sällskap samt gediget ljusinsläpp ifrån större fönsterparti i två väderstreck. Med sina tre stora sovrum finner ni plats för hela familjen samt en mindre barnkammare.

Njurunda erbjuder närhet till förskola, skolor, förskolor, badhus, Ica Kvissleby, Ica Bommen, natur och hav. Ett stenkast ifrån bostaden har du närmaste ishockeyhall som används flitigt av all i området. Njurunda erbjuder även två stycken populära golfbanor, Öjestrands GK samt Skottsund GK. Ifrån bostaden tar du dig till Sundsvalls stadskärna på 10 minuter. Till populära Birsta City tar det cirka 19 minuter.

Tillträdet till bostaden är flexibelt!

Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Mer om mäklarna