Hinderstorp, Mullhyttan

Hinderstorp 209

Såld
  • Gård

Charmig gårdsbild intill Stora Hemsjön!

Vid Stora Hemsjöns kant ligger denna förtjusande lilla idyll, med breda möjlighets- och frihetsskapande egenskaper! Här finns möjlighet till ett fridfullt boende med naturens sköna närvaro och alla de njutbara attribut som det innebär. Gårdsbilden presenterar sig med bostadshuset i högt läge, överblickande de öppna hagarna med sjön som vacker kuliss. En fantastisk möjlighet för den som lockas av en rofylld livsstil i lantlig miljö. Här kan månskensbonden uppfylla drömmen om ett alldeles eget småskaligt lantbruk med egna djur och odlingar.

Bostadshuset tar sin form i ett mindre enplanshus fördelat enligt följande: välkomnande hall, mysigt kök med matplats och kökspanna, badrum med tvättmaskin, sovrum med förvaring och ett luftigt vardagsrum med eldstad och utgång mot den takade altanen. Utöver detta finns en ekonomi-/ladubyggnad med förvaring och garagemöjligheter.

Till Mullhyttan är det 10 minuters bilfärd, här finns skola F-6 och matbutik ICA Träffen, och till Örebro tar man sig på 40 minuter.

Fastigheten är fördelad över 6 st områden, se fastighetskarta.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna