Håkantorp, Löddeköpinge

Landskronavägen 243

Såld
  • Gård

Hästgård med sex boxar och smakfullt boningshus

Välkommen till Landskronavägen 243! En hästgård med en huvudbyggnad på ca 200 kvm i gott skick, verkstad för den händige och ett härligt stall med sex stycken rymliga boxar och sadelkammare. Den totala arean på marken är ca 5 hektar, här finns gott om utrymme för våra fyrbenta vänner att röra sig på. Idag är marken uppdelad i tre större hagar där det finns en ligghall i varje hage. Det ger bra vindskydd för hästarna när pålandsvinden tar i. Runt hagområdet har man anlagt en ridslinga på ca 1,3 km. Den har bra underlag, till större delen belagd med stenmjöl och sand. Det går också bra att köra sulky på slingan.
I närområdet har du en fantastisk omgivning där du når skogsmiljö, ridleder, ridhus och strövområden i Järavallen. Dagstorps Ryttarförening finns inom ett kort avstånd och där finns det två stycken ridhus, de har en egen hemsida för mer information. Det finns en vitmarkerad ridled på 3,4 km öster om motorvägen. I augusti förlängdes ridleden med ytterligare några kilometer.

Här bor ni fantastiskt i det nyrenoverade boningshuset med tre rymliga sovrum, stora sällskapsytor, trevligt ljusinsläpp i hela bostaden och eget poolområde utanför det vinterbonade uterummet. Skjutdörrarna i uterummet öppnas upp och du kan gå rakt ner i poolen för att svalka dig. I det stora och smakfullt renoverade köket finns mycket arbetsyta för matlagning och förberedning av mat, en stor köksö med induktionshäll och en extra vask. Till detta har man valt bänkskivor i svart granit. Lyxigt!

Gården ligger strax utanför Löddeköpinge där all service du kan tänka dig finns, bland annat Center Syds shoppingområde. I närområdet finns Barsebäcks saltsjöbad för härliga bad och mysiga strandpromenader, trevliga Barsebäcks hamn och Barsebäcks golfklubb för den golfintresserade. Bra skolor, närhet till aktiviteter för alla åldrar och pendlingsavstånd till närliggande städer.

Mer om mäklarna