Kungsberget, Järbo

Botjärnsvägen 21

Såld
  • Gård

Välkommen till Nystugas gård om 14ha!

En inbjudande gård anno 1800-tal som ger dig utrymme att andas ut samt möjlighet att leva ut din dröm om ett lantligt boende.
I boningshuset har man under renoveringen bevarat köket i lantlig stil och öppnat upp mot matplatsen för framtida härliga sammankomster med sina nära och kära. På övervåningen ges du idag fyra sovrum samt rymligt och helkaklat badrum med all den bekvämlighet som kan komma att önskas efter en heldag ute i egen skog eller en heldag i närliggande Kungsbergets backar. Varför inte sjunka ner i massagebadkaret eller värma dig i bastun med vy över den omgärdande naturen. Kring boningshuset har du nämligen ca 2 ha mark att nyttja för tex djurhållning. Resterande 12 ha ligger om två skogsskiften varav det ena är i direkt anslutning till Kungsbergets längsta backe , "Kungens kurva". Till fastigheten hör jakträtt och andel i jaktlagets slakthus som finns belägen i Botjärn.

På tomten finns även gårdens bagarstuga med fullt utrustat kök, vedeldad bakugn, sällskapsrum med braskamin samt badrum och sovrum. Den rymliga stugan är perfekt för släkt och vänner att kunna övernatta i, eller för tonårsboende, men lämpar sig även väl för uthyrning.

Ni får här ett unikt tillfälle hitta ert hem på en idyllisk plats nära Kungsbergets skidanläggning

Mer om mäklarna