Storhogna, Vemdalen

Domherrevägen 5

  • 5 rum
  • 107 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 5 300 000 kr

Storslagen utsikt från Dalvallen i Storhogna

Välkommen hem till detta fantastiska fjällhus på Dalvallen i Storhogna, välkommen hem till Domherrevägen 5 och din möjlighet att skapa ett fjällhus inrett på Ditt sätt med Dina val av ytskikt! I priset ingår bergvärme med teknikrum i garaget.

Huset säljs på ritning, dvs Du köper tomten med ett tillhörande entreprenadavtal. Upplägget ger Dig möjlighet att skapa och utveckla Ditt unika fjällhus med storstuga, loft, tre sovrum, kök i Din egen stil samt badrum med bastu, allt med utsikten mot Storhognafjället som fond genom de stora panoramafönstren.

Interiörbilderna är tagna i andra hus som husbyggaren byggt i Storhogna och är tänkta som inspirationsbilder. Huset kan utformas helt enligt dina önskemål.

Säljaren som också är byggaren planerar tillsammans med Dig för bästa resultat, fråga mäklaren för kontakt! Byggföretaget kan sätta upp en plan för att färdigställa huset.

Huset är ett väl genomtänkt fjällhem för dig som ställer höga krav på ditt fjällboende. Huset är enplansvilla med med loft och högt i tak med 4,5 m upp till nock . Från det ljusa och luftiga loftet har Du utsikt mot Storhognafjället och dess skidbackar samt även ned mot storstugan. Braskaminen har en förberedd central plats varifrån det kommer att spridas värme och mysfaktor. Köket som är i öppen planlösning med storstugan har utsikt genom stora fönster från golv till tak på gavelsidan, köket som ingår kommer från IKEA. Från storstugan kommer du ut på den stora altanen som vetter mot Storhognafjället och badar i sol när den tittar fram. Altanen går runt hela huset, från master bedroom och badrum kommer du ut på terrassen på husets baksida. Altanen är sammanbyggd med garaget så att snöröjningen blir smidig och enkel.

Här finns utöver storstugan tre sovrum, varav ett masterbedroom samt ett loft. Det finns ett stort badrum med bastu samt en ytterligare WC separat.

Till huset finns ett förråd/garage med automatport, ytan är 25 kvm. I den bakre delen av garaget med egen ingång ligger teknikrum och tvättstuga. Här står bergvärmepumpen.

Kontakta mäklaren för mer info on vad som ingår i huset.

Huset har inte bara genomgående hög standard och komfort utan även fantastiskt läge fjällets sluttning, i mitten av det Dalvallen. Anslutningsspår till skidbacken och längdskidspåret finns ett par hundra meter från tomten.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Storhogna, Vemdalen

Domherrevägen 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.