Solsidan, Storhogna, Vemdalen

Eltaninvägen 8

  • 144 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 5 595 000 kr

Solläge på Eltaninvägen 8 i Storhogna!

Äntligen ett hus till salu på Solsidan i Storhogna!

På Eltaninvägen i Storhogna har du ett kanonläge, på första parkett badandes i eftermiddags- och kvällssol. Rakt bakom huset finns längdspåret som går från Storhogna och upp på Klövsjötoppen. Alpinåkning och liftar finns cirka 500 meter från fastigheten. Från huset har du fantastisk utsikt mot Storhognafjället.

Huset är stort och härligt i två våningar med tre stora sovrum på övervåningen och ett på markplanet med gott om plats för hela familjen och några till. Markplanet är i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar fina förutsättningar för mysiga kvällar med matlagning och umgänge framför en sprakande brasa. Utsikten från bastu och masterbedroom på övervåningen är strålande, du ser ända till skidbackarna.

På övervåningen är det genomgående hög takhöjd med öppet ända upp till nock, här finns tre av sovrummen för en god natts sömn. Det finns också ett extra allrum/tv-rum på övervåningen där familjens barn och tonåringar kan spela spel eller titta på film. Allrummet kan möbleras med med bäddsoffa för de gånger ni är extra många i huset.

Stugan är byggd med genomgående fina ytskikt och bra kvalité. Alla väggar och innertak är panelade med smakfullt vitlaserad träpanel, våtrum kaklade och klinkrade, golven är klädda med snygg 1-stavs ekparkett. Köket kommer från Hagakök, det är byggt i hör med tillhörande köksö, det har luckor i blågrått utförande, vitvaror från Cylinda. Uppvärmning och produktion av varmvatten sker energieffektivt via luftvärmepump till vattenburen golvvärme i båda planen.

Bostaden säljs omöblerad så att du själv får sätta din prägel på huset, tillträde kan ske omgående. Inget att vänta på, slå till och fira jul i underbara Storhogna!

Vill ni gå ut och äta finns flera alternativ, Storhogna M eller Storhogna högfjällshotell.

Detaljplanen ligger under dokument, den medger utöver byggnaden som finns byggnation av garage, uthus eller förråd.

Storhogna har blivit känt som en plats att koppla av på, här finner du mängder av längdåkning i varierande svårhetsgrad och typ. Skidbackarna i Storhogna är snälla med familjevänlig åkning och lekfull skogsåkning för den hågade. I Klövsjö dit du enkelt tar dig via en transportlift finner du utmanande utförsåkning i världsklass.

I Storhogna finns så mycket mer än skidåkning, sommaren erbjuder vandring och cykling och på hösten finns hjortronplockning på den lokala myren.
Välkommen att boka in dig på visning för att kika på huset och läget IRL!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Solsidan, Storhogna, Vemdalen

Eltaninvägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.