Västra Älvsala, Värmdö

Spireavägen 11

Såld
  • 3 rum
  • 54 kvm
  • Fritidshus

Idyll nära hav och båtliv med möjlighet till ut- eller nybyggnad. Kommunalt VA inom snar framtid.

Välkommen till älskade Älvsala! Här är man nära Älvsalavikens vattenglitter och bryggor och badplatser. Här finns vackra promenadstråk, krog och marina samt bra kommunikationer till Stockholm. Detta trevliga hus är i gott besiktigat grundskick och den utsökta tomten är uppvuxen och lummig.

Välkommen till älskade Älvsala! Här är man nära Älvsalavikens vattenglitter och bryggor och badplatser. Här finns vackra promenadstråk, krog och marina samt bra kommunikationer till Stockholm. Detta trevliga hus är i gott besiktigat grundskick med visst behov av nya ytskikt så bara att flytta in eller om man vill sätta sin egen prägel på färgval och inredning. Bra planlöst med fin tambur, praktiskt paralellkök och en härlig storstuga med plats för flera möblemang. Härifrån når man den stora längsgående altanen och utgång till trädgården. Två fina sovrum där det ena har direkt utgång till den stora altanen under tak. Den utsökta tomten är uppvuxen och lummig med träd och bärbuskar med utrymme för lek och odling. Här finns också ett eget utsiktsberg med mer naturlik vegetation. Tomten gränsar till allmänning på tre sidor.
Eget vatten och godkänt avlopp. Kommunalt VA på väg in i området i samband med föreslagen detaljplaneändring. Läs mer på Värmdö kommuns hemsida. Planförslaget finns bifogat annonsen. Sammanfattat kan man bygga 180 kvm i två plan plus komplementbyggnad på 60 kvm.
I natursköna Älvsala befinner man sig ett stenkast från havet och promenerar gärna ner till föreningens egen sandstrand, där också båtbryggorna finns. Båtplats kan man som medlem i samfälligheten ansöka om. Nära till busshållplats med buss till Hemmesta, Gustavsberg och Stockholm som man når på 45 min.
Älvsala/Bullandö är traditionella sommarmarker med bad, bryggor, naturpromenader och inte minst Bullandö krog och glassfabrik!
Föreningen heter Nya Älvsala Tomtägarförening och vägföreningen Älvsala vägföreningen. Läs mer på alvsala.se. Här finns också information om båtsektionen.

Mer om mäklarna