Saltarö, Värmdö

Fårhagsvägen 33

Såld
  • 3 rum
  • 45 kvm
  • Fritidshus

Rart och välhållet hus på solig tomt slutet av vägen, granne med skogen.

Välkommen till detta lilla paradis i änden på vägen och granne med skogen! På plan solig tomt belägen på populära Saltarö ligger detta fina fritidshus med optimal planlösning och härliga uteplatser. Huset är snyggt hållet och har trevligt öppet kök och renoverat kaklat badrum med dusch. Braskamin som sig bör för uppvärmning och stugmys. Två bra sovrum. Vardagsrum och kök i samma ljusa luftiga utrymme med fönsterpartier med låg bröstning som ger trevlig utblick och fint dagsljus in.
På tomten finns även en snygg gäststuga som gäster mer än gärna stanna över i! Bod och utedass finns också. Dessutom en praktisk och charmig jordkällare! Tomten är helt inhägnad med entregrind och grind till skogen intill.
Huset har renoverat tak och har väl underhållen fasad och fönster. Ny varmvattenberedare och tvättmaskin i det snygga duschutrymmet och här finns hygienisk förbränningstoalett.
Sammantaget ett trevligt och praktiskt fritidsboende, bara att ta i bruk!
Områdets nu narade detaljplan tillåter utbyggnad till 60 kvm, därtill avvikelse 10%, därtill attefallstillbyggnad med ytterligare 15 kvm. Komplementshus kan vara 40 kvm.
Prioriterat förändringsområde för kommunalt VA och större byggrätter, läs mer på varmdo.se
Saltarö har många badplatser, här finns båtklubb för boende i området och ett aktivt grannskap.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna