Evlinge, Värmdö

Älgkalvsvägen 3

Såld
  • 3 rum
  • 60 kvm
  • Fritidshus

Evig sommarkärlek i Evlinge!

Letar du efter en plats på jorden, en rofylld, solig oas, nära vatten och ändå inte långt från stan. Här finns en välhållen och rar stuga med plats att umgås, med härligt generös altan, vacker, öppen och solig tomt och vattenglitter mellan träden! Huset ligger i populära Evlinge som har många fina badplatser, bryggor och promenadstråk. Här går bussen sin tur in i området och gör det tillgängligt för icke bilburna, ungdomar och gäster.
Med sin fina planlösning känns huset rymligt och det höga läget gör det ljust. Du får ett varmt välkomnande av en möblerbar hall med en egen kamin! Det trevliga köket har matsal i vinkel med plats för många vid matbordet och här har du fin utsikt. Vardagsrummet ligger i vinkel och här finns en murad braskamin och utgång till stort härligt trädäck delvis under tak, med breda trappsteg som man kan slå sig ner på. Två ljuvliga sovrum i olika storlek, bara att ta i bruk och badrum med dusch och fint ordnad separat toalettrum med wc.
Tomten är planerad och uppvuxen med planteringar och buskar såsom rhododendron och brudspirea. Här finns ett fint förråd med plats för verktyg och flytvästar och andra nödvändiga fritidsattiraljer. Bra grusad uppfart med plats för två bilar.
Huset ligger endast några minuters promenad från Evlinge stall för den ridintresserade. Alldeles intill ligger Hinsaviken och Skrävlafjärden. Flera badplatser finns i området och båtplats är det bara att ansöka om i Evlinge bryggförening som har flera bryggor.
Läs mer om båtklubben och om fastighetsägarföreningen och samfällighetsföreningen mm på https://evlinge.com
Planering för utbyggnad av vatten och avlopp prioriteras under 2021.

Mer om mäklarna